Forside Produkter Connected Home

Nu er IKEAs smart-rullegardiner blevet godkendt

-

Rullegardinerne IKEA Fyrtur og Kadrilj optræder nu på listen af godkendte produkter hos ZigBee Alliance.

De elektriske rullegardiner fra IKEA, KADRILJ og FYRTUR, var oprindelig sat til lancering i februar måned, i første udgave, men IKEA valgte i sidste øjeblik at pille dem ud af kataloget igen.

Annonce:

Forklaringen var at de gerne ville have flere funktioner med i produkterne før salgsstart.

“Salgsstartsdatoen for KADRILJ og FYRTUR er forsinket, da vi er i gang med at implementere en forbedring i produkternes firmware, som optimerer brugen for vores kunder”, fortalte Sofie Kragh Ingvorsen, Commercial PR Responsible, IKEA Danmark dengang til recordere.dk, og fortsatte:

“Samtidig betyder den opdatering, at gardinerne vil kunne kobles til den eksisterende TRÅDFRI app frem for udelukkende at blive betjent at den tilhørende fjernbetjening”.

Den udvikling ser nu ud til at være blevet klar, for i følge ZigBee Alliance er både KADRILJ og FYRTUR nu blevet certificeret til ZigBee 3.0. ZigBee er den standard til det intelligente hjem som Philips Hue, IKEA Trådfri m.fl. benytter. Godkendelsen må betyde at Trådfri-integrationen til de smarte rullegardiner er blevet klar.

Hvornår rullegardinerne finder vej til markedet er dog fortsat ukendt. Den tidligere udmelding fra IKEA er blot at de bliver tilgængelige på de fleste markeder i løbet af 2019.

Seneste rygte vi har hørt er at de længe ventede rullegardiner kommer i august måned, samme måned som Sonos-højttalerne IKEA Symfonisk også kommer til salg, men det er ikke noget vi har kunnet få bekræftet.

Se også: Alt om IKEAs elektriske smart-rullegardiner

 

Annonce:
Forrige artikelVIDEO: Se første teaser til Star Wars The Rise of Skywalker
Næste artikelTEST: iPad Mini 5 (2019) – En lille kraftkarl
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.