Forside Nyheder

Samme antal daglige brugere på online video og traditionel TV i Sverige

-

I Sverige er der nu det samme antal daglige brugere til traditionel tv som online video.

I Sverige har brugen af online video nu indhentet forbruget af traditionel tv på ‘share’ – det daglige antal brugere der nåes.

Annonce:

Det er en milepæl der nu er nået. Det skriver Mediavision, der står bag rappporten ‘Swedish TV Market 2019’. De frigiver snart en analyse af det svenske tv-marked for 1. kvartal 2019, og det er her at tallene for forbruget af forskellige medier vil fremgå.

Det daglige antal brugere på traditionel TV og online video nåede hver 62% i Sverige i 1. kvartal 2019.

 

 

Online-markedet er modnet

Mediavision er spændt på udviklingen herfra. For selvom online-markedet har været i hastig vækst over de senere år, så mærkes nu at det ikke vokser nær så hurtigt længere.

Det ser de som en indikator for at markedet for online video i Sverige nu er modnet.

Et modnet marked betyder at aktørerne nu, i en endnu højere grad end tidligere, kæmper om de samme streamingkunder. Så deres fokus er at holde på kunderne og øge tiden der forbruges på den enkelte tjeneste.

Mediavision mener dog ikke at forbruget af online video har toppet endnu. Med flere nye store aktører på vej, som Disney+ der åbner sidst på året i USA og i Europa derefter, der er der mulighed for yderligere vækst.

 

Annonce:
Forrige artikelEr dette den nye RAZR med foldbar skærm?
Næste artikelTV 2 finder ny adm. direktør i egne rækker
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.