Forside Nyheder

Samsung lancerer det lodrette TV

-

Samsung tænker at millennials hellere vil have et lodret TV end et vandret.

Seneste produkt indenfor Samsungs designerlinje af TV hedder Sero og det er er vertikalt – lodret – TV. Og nej, det er ikke en forsinket aprilsnar.

Annonce:

Samsung har kigget på hvad millennials-generationen kan have brug for, og fundet frem til at de mangler et lodret TV, eller ihvertfald et TV hvor skærmen kan dreje mellem vandret og lodret efter behov.

 

 

Ideen bag Sero er at det skal kunne benyttes sammen med smartphone-indhold i lodret position. Deling af skærmen, apps i lodret anvendelse eller videoer optaget lodret.

Samsung Sero kan, udover integrationen med de mobile enheder, også fungere både som streaming anlæg og TV, samt som fotoramme og stemmestyring via Bixby. Der er et 4.1 kanals lydanlæg indbygget som yder sammenlagt 60W.

 

 

Det nye TV med lodret brug kommer på markedet i sydkorea her i maj måned til en pris på ca. 11.000 kroner (omregnet). På nuværende tidspunkt er der ingen oplysninger om det kommer til Europa.

 

Annonce:
Forrige artikelNu kommer Sonys topmodeller OLED TV i butikkerne
Næste artikelEr dette den nye RAZR med foldbar skærm?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.