Forside Produkter Mobil

Skærmen på OnePlus 7 Pro bliver “hurtig og glat”

-

OnePlus har altid været kendt som firmaet, der gav dig den nyeste hardware uden dikkedarer til en lav pris.

Annonce:

På det seneste er prisen på OnePlus’ smartphones imidlertid krøbet opad, i takt med at deres smartphones blev mere og mere som de store mærkers flagskibstelefoner. Nu tager OnePlus skridtet fuldt ud og laver en delsatsning på innovation. Og det starter med skærmen.

Den kommende OnePlus 7 kommer til at fortsætte i den retning, OnePlus har taget i de senere år. Det vil altså sige en smartphone, der kan konkurrere med de store mærker, men til en lavere pris (der dog ikke er helt så billig som tidligere).

Men som vi tidligere har skrevet om her på siderne, så får OnePlus 7 følge af en storebror, nemlig OnePlus 7 Pro. Og her bliver der imidlertid skruet op for ambitionerne. Det teasede OnePlus’ CEO Pete Lau for nylig på Twitter, og han har derudover uddybet emnet i et interview med The Verge.

Ifølge Lau får OnePlus 7 Pro en skærm, der ”skal ses, før man tror på det”. Den nye skærm skulle give mulighed for usædvanlig glat og blød navigation, hvilket Lau valgte at udstrykke ved at bruge ordet ”smooth” tre gange i sin tweet, der indeholdt en animeret GIF, hvor ordet ”smooth” også er i centrum.

”Lamslået”

Til The Verge siger Lau, at OnePlus 7 Pro endda kommer til at ”redefinere begreberne hurtig og glat. Jeg var lamslået, da jeg så det selv for første gang”. Lau siger samtidig, at OnePlus har brugt tre gange så mange penge på displayet som normalt.

Lau ville dog ikke ud med yderligere specifikationer endnu. Officielt må vi vente med at vide mere om disse, indtil OnePlus rent faktisk annoncerer deres første 2019-modeller. Det skulle ifølge en tidligere lækage ske 14. maj. Pete Lau har tidligere tweetet, at annonceringen af datoen for launch-eventen kommer i morgen.

Uofficielt har vi dog allerede hørt en del. Android Central har f.eks. opsummeret de specifikationer, der hidtil er gået rygter om, og vi har også set billeder af, hvad der angiveligt er en OnePlus 7 Pro med pop-op-selfiekamera.

Når det gælder den føromtalte skærm, så siger rygtesmedene, at den får en refresh rate på 90Hz. De fleste andre smartphone-skærm, med undtagelse af dem i gaming-fokuserede enheder som dem fra Razer og ASUS, kan kun klare 60Hz. Det ville kunne forklare Pete Laus fremhævning af en glat og blød brugeroplevelse. OnePlus 7 Pro skulle samtidig være firmaets første med en Quad HD+-opløsning.

Det får man til gengæld også lov at betale for. OnePlus 7 Pro skulle ligge i prisklasse med Samsung Galaxy S10 og Huawei P30 Pro – så altså omkring 6.500-7.000 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.