Forside Indhold og distribution Musik

Spotify har nu mere end 100 mio. betalende abonnenter

-

Spotify har som den første musiktjeneste passeret 100 mio. betalende brugere. Dette med en vækst på 32% årligt siden de startede.

Spotify har nu mere end 100.000.000 betalende brugere på deres musiktjeneste. Det vil sige at næsten 48% af alle deres brugere nu betaler for at streame musik. Og Spotify har mere end 217 mio. brugere af deres musiktjeneste.

Annonce:

Det fortæller Spotify i en pressemeddelse.

Tidligere på måneden annoncerede Apple, at de havde passeret 50 mio. betalende kunder hos Apple Music. Med dobbelt så mange kunder i butikken er Spotify stadig den største musiktjeneste på verdensplan. Men i USA halter det for den svenske gigant. Der er Apple Music lidt større. I USA har Spotify 26 mio. betalende kunder, mens Apple Music har 28. mio.

Spotify forventer at have mellem 222 og 228 mio. brugere inden årets udgang, og mellem 107 og 110 mio. betalende kunder. Men selvom de stadig vokser med raketfart, laver de stadig et stort underskud, der i første kvartal var på hele 1 mia. kroner. Det er dog en forbedring på 260 mio. i forhold til samme periode sidste år.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.