Forside Nyheder

TV 2 finder ny adm. direktør i egne rækker

-
Anne Engdal Stig Christensen. Foto: Miklos Szabo / TV 2

TV 2s nuværemde indholdsdirektør bliver ny administrerende direktør fra 1. august 2019.

TV 2s nuværende indholdsdirektør er blevet “headhuntet” af rekrutteringsbureau til stillingen som administrerende direktør for TV 2.

Hun afløser Merete Eldrup og bliver den ottende direktør i TV 2s 30-årige historie.

Annonce:

“Jeg er utroligt glad for at kunne præsentere Anne Engdal Stig Christensen som ny administrerende direktør for TV 2. Hun har en stor aktie i, at TV 2 står så stærkt, som det er tilfældet i dag, og hun besidder alle de rette kvaliteter til at kunne videreudvikle denne position i fremtiden”, fortæller TV 2s bestyrelsesformand, Jimmy Maymann, og fortsætter:

“Dansk kvalitetsindhold er omdrejningspunktet i TV 2s strategi om at styrke virksomhedens digitale transformation, og Anne Engdal Stig Christensen er i særklasse dygtig til netop indhold, tv-tendenser og medieforbrug. Hun har en forkærlighed for public service og en stålsat vilje i bestræbelserne på at sikre godt indhold til danskerne på alle platforme”.

Anne Engdal Stig Christensen kom til TV 2 som programdirektør i 2013, hvor den samlede seerandel på tværs af kanalfamilien var 34,2% – en andel, der ved udgangen af 1. kvartal 2019 er steget til 40,4% blandt alle danskere.

Hun tiltræder som ny administrerende direktør for TV 2 d. 1. august.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.