VIDEO: Se første teaser til Star Wars The Rise of Skywalker

-

Her er den første teaser til Star Wars – The Rise of Skywalker. Teaseren skabte stor begejstring ved Star Wars Celebration 2019 i Chicago.

På en stor Star Wars konference i Chicago mødte man både instruktør J.J. Abrams, og flere af de bærende skuespillere til Star Wars filmen der får premiere den 20. december 2019.

Episode IX starter nogle år efter The Last Jedi, og Rey, Finn og Poe forsøger at genopbygge modstanden mod Kylo Rens hær. Det var dog ikke meget af handlingen man fik ud af J.J Abrams eller skuespillerne, men vi fik da en lille ny droid at se. Den nye droid hedder Dio, og skal være en birolle til BB-8.

Annonce:

 

Den nye Dio fra den kommende Star Wars film.

Carrie Fisher har stadig en rolle

Der bliver også en chance for at møde de gamle karakterer, der vender tilbage i større eller mindre roller. Mark Hamill, Carrie Fisher (Der bruges video optaget til de tidligere film), og Billy Dee Williams, der spillede Lando Calrissian i de første Star Wars film skulle alle spille med.

Annonce:
Forrige artikelDisney+ lanceres 12. november til ca. 50 kr/måned
Næste artikelNu er IKEAs smart-rullegardiner blevet godkendt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.