Forside Produkter Computere

ASUS klar med ny kraftfuld Chromebook familie

-
ASUS Chromebook Flip C434

ASUS er klar med en premium og kraftfuld 14” Chromebook, der hedder ASUS Chromebook Flip C434. Her kan man få op til i5 CPU, og Chrome OS og touchskærm for under 7.000 DKK

Den nye ASUS Chromebook Flip C434 bygger på erfaringerne af sin forgænger (Chromebook Flip C302), og så får man et stilrent design i et aluminiums-chassis.

Den nye NanoEdge 14-tommers skærm er designet til at levere det størst mulige skærmområde i det mindst mulige areal. De ultra-tynde rammer er kun 5 mm brede på siderne, hvilket det største skærmområde (87%) ud af alle Chromebooks.

Annonce:

ASUS Chromebook Flip C434 har fået det nyeste hardware og kan leveres med en Intel Core i5-8200Y processor og op til 8 GB RAM. Med op til 128 GB lagerplads, har ASUS Chromebook Flip C434 masser af plads til alle brugerens foretrukne apps, dokumenter og mediefiler, og op til 2 TB udvidelse kan tilføjes via microSD slot.

Du får også et Dual-band Wi-Fi 5 (802.11ac), og der kan anvendes Bluetooth 4.0 til tilslutning af tilbehør. Den har to USB-C porte samt en standard USB Type-A-port til eksterne enheder. USB-C-portene understøtter dataoverførsel, eksterne skærme og strømforsyning og det langvarige 48Wh batteri giver op til 10 timers batterilevetid.

 

Komfortabelt tastatur i fuld størrelse

ASUS Chromebook Flip C434 har et baggrundsbelyst tastatur i fuld størrelse med en imponerende 1,4 mm rejseafstand, hvilket giver en komfortabel og mere præcis skriveoplevelse. Det store touchpad er konstrueret til maksimal komfort, nøjagtighed og præcis kontrol fortæller ASUS i en pressemeddelelse.

Det alsidige 360° ErgoLift-hængsel på ASUS Chromebook Flip C434 holder skærmen sikkert i alle vinkler, så den hurtigt kan vendes til arbejde i bærbar tilstand, til at præsentere indhold i telt tilstand, til at se film i tablet-tilstand – eller noget derimellem.

 

Pris og tilgængelighed

ASUS Chromebook C434 er tilgængelig nu hos udvalgte forhandlere med en vejledende udsalgspris:

  • M3-8100Y/4GB/64GB – 4999 DKK
  • M3-8100Y/4GB/128GB – 5299 DKK
  • i5-8200Y/8GB/128GB – 6999 DKK

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.