Forside Produkter Mobil

Huawei mister adgang til at bruge SD-kort og microSD

-

Som dagene går bliver konsekvensen af Huaweis placering på US blackliste mere tydelig.

Lige når man tror at nu kan det da ikke blive værre for Huawei, så trækkes et nyt kort op af hatten.

Annonce:

I dag er det kommet frem at SD Association har udelukket Huawei. Det er den organisation der udsteder licenser til SD-kort. Det skriver 9to5Google.

Det betyder i praksis at Huawei er afskåret fra at benytte kortlæsere for microSD- og SD- kort i deres produkter. Om det er smartphones, tablets eller computere.

SD Association er en non-profit organization, og hvis en producent ikke er medlem kan de ikke lave produkter der kan læse den type memorykort.

Forbudet vil gælde for fremtidige Huawei-produkter. For smartphones der er Huawei dog allerede på vej væk fra at benytte microSD-kort, hvor de istedet erstatter det med deres egne fysisk mindre NanoMemory.

Wi-Fi Alliance, der definerer standarderne for trådløst netværk, har også midlertidigt begrænset Huaweis deltagelse. Det handler dog mere om at være med til at sætte standarderne, Huawei må fortsat godt benytte WiFi i deres enheder.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.