Forside Indhold og distribution Film

Netflix runder 148 mio. abb. og fortæller hvad der hitter lige nu

-

Netflix fortæller sjældent om seertal men nu fortæller de hvad der er mest populært lige nu.

Netflix har kun ved få lejligheder løftet sløret for hvad deres kunder ser mest på tjenesten, men nu vil de forsøgsvis til at udgive top-10-lister, som inspiration til andre om hvad der er populært på streamingtjenesten lige nu.

Annonce:

I forbindelse med seneste regnskabsfremlæggelse kunne de også fortælle at de nu er nået 148 millioner abonnenter, og i den forbindelse tog de hul på seertallene, for noget af det mest populære.

For 1. kvartal 2019 hittede:

  • Serien Umbrella Academy. En action-komedie baseret på en bog af Gerard Way og Gabriel. Den blev set af 45 mio. Netflix-abonnenter i de første 4 uger efter premieren.
  • Filmen Triple Frontier med Ben Affleck. En action/heist krimifilm der er set af 52 mio. abb.
  • Filmen The Highwaymen, hvor Kevin Costner og Woody Harrelson spiller to politifolk der skal fange ‘Bonnie and Clyde’. Den blev set af 40 mio. abb. i første måned efter premieren.
  • Dokumentaren FYRE: The Greatest Party That Never Happened, om en musikfestival der ikke blev til noget, er set af 20 mio. Netflix-abonnementer.
  • Dokumentar-serien Our Planet, hvor Sir David Attenborough tager seeren med igennem planetens imponerende liv, samtidig med at den viser hvad vi kan være ved at miste som følge af klimaændringerne. Den er Netflix’ populæreste dokumentar til dato med 25 mio. seere den første måned.

Netflix har også haft succes med deres egen bagedyst på engelsk kaldet Nailed It!, så nu skal der laves nye serier af den på fransk, tysk og spansk.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.