Forside Baggrund

Nu kommer de: Bose Frames solbriller med ‘hovedtelefon’

-
Bose Frames: Rondo (øverst) og Alto (nederst)

Bose klar med solbriller der har hovedtelefonen indbygget.

Bose Frames forener solbriller med trådløse hovedtelefoners funktioner og en audio augmented reality (AR) platform – i et og samme produkt.

Brillerne kommer med Boses eget open-ear design, hvor der kan streames musik og information, besvares og foretages telefonopkald samt tilgå virtuelle assistenter – samtidig med at playlister, underholdning og samtaler holdes private.

Annonce:

“Bose Frames er både revolutionerende og praktiske”, fortæller Mehul Trivedi, direktør for Bose Frames, og fortsætter:

“De fungerer som og ligner klassiske solbriller – indtil du tænder dem. Og så er du tilkoblet din mobil, dine kontakter og internettet med alt dets lydbaserede indhold. Præcist som hovedtelefoner. Du finder ikke noget, du kan sammenligne dem med – de er banebrydende, du er nødt til at se, prøve og høre”.

 

Bose Frames kommer i to designs

Bose Frames fås i to tidløse designs – firkantede og vinklede eller runde og lidt mindre.

Begge beskytter mod op til 99% af UVA/UVB-stråler og har ensartede tonede glas og stel med forgyldte stålhængsler og opladningsstifter.

De er slidstærke og vejer kun 45 gram – standard for kategorien, med formgivning, pasform som almindelige briller.

 

Bose Frames: Rondo (på kvinden) og Alto (på manden)

 

Lyd i brillestængene

Bose Frames fungerer som rigtige trådløse hovedtelefoner.

Producenten fortæller at det er en mikroskopisk papirtynd akustisk konstruktion, placeret i hver brillestang, der tilsammen danner stereo hovedtelefoner.

Til touch- og stemmestyring er en lille mikrofon og multifunktionsknap indlejret i højre brillestang og muliggør funktionerne tænd/sluk og pardannelse, Siri og Google Assistant, opkald og kommandoer, eller til at pause og springe musiknumre over.

 

Bose Frames

 

AR (Augmented Reality)

I modsætning til andre AR-briller og platforme ændrer Bose AR ikke, hvad du ser, eller anvender en linse eller et mobilkamera til at overlejre objekter i dit synsfelt.

I stedet ved den, hvor du er, og hvad du står overfor ved hjælp af en 9-akset head motion sensor og GPS fra din iOS- eller Android-enhed – og tilføjer automatisk et lag lyd, der forbinder tiden og stedet med uendelige muligheder for rejse, læring, underholdning, spil og meget mere.

Boses AR-oplevelser forsat under udvikling og kommer til Bose Frames i en senere softwareopdatering.

 

Bose Frames: Rondo (nederst) og Alto (øverst)

 

Batteri og opbevaring

Bose Frames anvender litiumbatterier, der oplades med et medfølgende pogo-pin opladningskabel. Ved et gennemsnitligt lydniveau leverer de op til 3,5 timers afspilning og klarer op til 12 timer på standby.

En fuld opladning tager 2 timer.

Til rengøring og opbevaring medfølger en klud/pose og et beskyttelsesetui.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Bose Frames fås i mat sort og to designs.

  • Bose Frames Alto (den større) koster kr. 1.999,-
  • Bose Frames Rondo (den mindre) koster kr. 1.999,-

Begge leveres med Bose Frames Lens Collection, et sæt ikke-polariserede og et sæt polariserede linser (i løssalg koster de hhv. kr. 209,- og kr. 289,-)

Sælges fra 31. maj.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.