Forside Produkter Mobil

OnePlus Epic Collectors Edition revet væk fra hylderne på 23 sekunder

-

OnePlus’ samarbejde med Proshop om den eksklusive pakke ved navn OnePlus Epic Collectors’ Edition er blevet revet væk fra hylderne. 50 fans har fået fat i den specielle pakke, der blev udsolgt på blot 23 sekunder.

23 sekunder. Længere skulle der ikke gå før OnePlus’ Epic Collectors’ Edition blev udsolgt fra den danske netbutik Proshops hjemmeside.

Annonce:

Efterspørgslen på pakken har været enorm, hvilket betød, at der blev placeret intet mindre end 223 bestillinger inden systemet overhovedet havde opdateret og måtte melde udsolgt.

”Vi er helt enormt begejstrede for den modtagelse, som vi har fået på OnePlus 7 Pro og ikke mindst på vores Collectors’ Edition. Det beviser virkelig, at vi har nogle af verdens mest dedikerede fans – og så vil jeg ikke mindst sige tillykke til de 50 fans, der var hurtige nok til at få fingrene i pakken. De kan godt glæde sig,” siger Stefan Bonnevier, der er nordisk PR Manager for OnePlus.

Foruden OnePlus 7 Pro indeholder OnePlus Epic Collectors’ Edition en god portion OnePlus-gear og –merchandise, der løber op i meget mere end retail-prisen.

Til de folk der ikke nåede at slå kløerne i pakken, er ventetiden dog snart ovre. OnePlus løfter sløret for både OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro tirsdag den 14. maj. Recordere.dk deltager i lanceringen.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, OnePlus Danmark
Forrige artikelSonos får Google Assistant
Næste artikelNetflix runder 148 mio. abb. og fortæller hvad der hitter lige nu
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.