Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Pokémon Sleep, spillet der fortsætter under søvnen

-

De er næppe kommet sovende til succesen Pokémon Go, men nu vil udviklerne prøve med spil man kommer sovende til.

The Pokémon Company, dem bag det populære smartphone spil Pokémon Go, brygger på et nyt spil.

Annonce:

Pokémon Sleep hedder spillet, der er sat til at udkomme til næste år. Her fortsætter handlingen mens der soves, og ens søvnmønster påvirker spillet.

Så man kan sige at her er et spil man kan komme sovende til. Målet er at belønne god søvn, som en del af en sund livsstil.

I den forbindelse udgives en enhed de kalder Pokémon Go Plus+. Den fungerer som en søvnmåler om natten, og om dagen er den en del af spillet. Udover det har den skridtmåler mv. indbygget og kommunikerer med smartphonen via Bluetooth.

Enheden udvikles sammen med Nintendo, men udover ovennævnte er der ikke mange detaljer fremme om den. Heller ikke om det er noget der bæres på håndleddet, men det er et bud at den ligner et ur eller en fitness-tracker med en eller anden form for interface til spillet.

Med spillet Pokémon Sleep håber The Pokémon Company at bane vejen for næste generation populær-spil, hvor man ser frem til at vågne op og se hvordan det er gået siden sidst, og om man er kommet sovende til succes.

Spillet udkommer dog først i 2020, så interesserede kan nå at sove “normalt” mange gange forinden.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.