Forside Nyheder

Samsung klar med Airplay 2 til 2019 – og udvalgte 2018 Smart TV

-

Fra i dag kan ejere af alle 2019 Samsung Smart TV og udvalgte 2018 modeller få Airplay 2 support med en firmware opdatering.

Opdateringen er klar i mere end 176 lande inklusiv Danmark, Finland, Norge og Sverige. Samtidigt kommer der også en Apple TV app til 100 lande, så man kan se Apple TV indhold på deres Samsung Smart TV.

”Samsung har i det seneste årti været førende på markedet til at tilbyde det bredeste udvalg af indhold tilgængeligt for forbrugerne på vores Smart TV”, siger Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV Denmark. ”Som den første TV-producent, der integrerer Apple TV-app’en på en Smart TV-platform, bliver Samsung ved med at tilbyde vores kunder utrolig værdi og adgang til en oplevelse med Apple TV-app på de største skærme på markedet i dag.”

Annonce:

Apple TV-app’en er fuldstændig integreret i Samsungs Smart TV-platform, og forbrugerne kan nemt trykke på Apple TV-app ikonet og få adgang til alt deres iTunes indhold tilgængeligt i 4K HDR. Bruger af Samsung Smart TV vil kunne opleve Apple TV+, Apples originale video-abonnementstjeneste, i Apple TV-app, når tjenesten lanceres dette efterår (tilgængeligheden af indhold varierer fra land til land).

LÆS OGSÅ: TEST: Samsung 65 tommer Q90R QLED TV

Med AirPlay 2 aktiveret på Samsung Smart TV kan kunderne nu også uden problemer afspille videoer og andet indhold fra deres iPhone, iPad eller Mac direkte på deres Samsung Smart TV.

Apple TV-app’en vil fungere problemfrit med Samsungs Smart TV Service for at skabe en sammenhængende oplevelse på tværs af Samsungs platforme.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.