Forside Produkter Mobil

Telmore Play kunder kan nu vælge Viaplay

-
Foto: TDC / Telmore

Med ny aftale bliver Viaplay en del af den digitale underholdningspakke, Telmore Play, som mere end 200.000 Telmore-kunder allerede har valgt til. 

Telmore løfter i dag sløret for et nyt partnerskab med Viaplay, der træder ind i Telmores digitale underholdningsprodukt: Telmore Play. Partnerskabet skal styrke Telmores ambition om at være det stærkeste brand i markedet. med fokus på at levere den bedste digitale underholdning til danskerne.

Den nye portefølje betyder blandt andet, at Telmore-kunder fremover kan få adgang til Viaplay som en del af deres Telmore Play-abonnement, der allerede inkluderer stærke digitale tjenester som TV2 Play, HBO Nordic, Telmore Musik og Bookmate.

Annonce:

“Viaplay er en af Nordens førende leverandører af digital underholdning, så vi er rigtig glade for at have dem med i vores portefølje. Med Viaplay får vi et endnu stærkere og slagkraftigt produkt, der giver vores kunder adgang til den bedste digitale underholdning on demand,” siger Henrik Lehman, der er direktør i Telmore i en pressemeddelse.

Også hos Viaplay er man glade for den nye aftale, og for at kunne invitere Telmores kunder med ind på den populære nordiske streaming-platform.

“Vi glæder os over det nye samarbejde, der betyder, at Telmores kunder nu får adgang til Viaplays store katalog af film og serier, der tilbyder en lang række fantastiske underholdningsoplevelser med alt fra store aktuelle blockbusters til vores populære egenproduktioner af dansk drama og reality,” siger Kenneth Krabbe, VP Pay TV Danmark, Nordic Entertainment Group.

C More, Min Bio og Flipp forsvinder

Den nye aftale med Viaplay betyder også, at tjenesterne Min Bio, C More og Flipp udgår som en del af Telmore Play. Kunder, der allerede har et Play-abonnement, hvor Min Bio, C More og Flipp indgår, beholder tjenesterne. Det samme gælder for kunder, der med et ældre Play-produkt har adgang til tjenesterne Wype og Pling.

Nuværende Telmore Play-kunder vælger altså selv, om de ønsker at skifte til et af de nye Play-produkter med Viaplay.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.