Forside Nyheder

Energikæmpen Norlys er en realitet: Vil have åbne fibernet

-
Koncernledelsen i Norlys: Økonomidirektør Gert Winther Jørgensen, adm. direktør Niels Duedahl og viceadm. direktør Martin Romvig

Norlys: Fusionen melem energi-, fiber- og tele-selskaberne Eniig og SE er godkendt af konkurrencemyndighederne.

Fusionen mellem Eniig og SE er i dag blevet godkendt af Konkurrencerådet. SE er også ejer af Stofa og Boxer TV.

Norlys bliver dermed Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med flere end 700.000 andelshavere, cirka 1,5 million kundeforhold og 2.500 ansatte.

Annonce:

 

Satser på mere valgfrihed på TV og internet

Norlys vil blandt andet bruge kræfterne på at skabe flere valgmuligheder for kunderne gennem det fortsatte arbejde med åbning af fibernettet.

“Internettet bliver mere og mere anerkendt som kritisk infrastruktur, en livsnerve for såvel erhvervsdrivende som private. Som en del af fusionsgrundlaget har vi derfor lovet, at alle andelshavere i Norlys skal have adgang til hurtigt internet inden udgangen af 2023”, fortæller Niels Duedahl, som bliver administrerende direktør i Norlys, og fortsætter:

“Derudover følger Norlys en klar strategi om åbning af nettet for at give kunderne større valgfrihed omkring TV og internet – det er vi allerede godt i gang med, og den udvikling fortsætter”.

Norlys får hovedsæde i Silkeborg.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.