Forside Nyheder

TV-kunder hos Waoo får personlige anbefalinger og nyt arkiv

-

Waoo-kunder får nu en personlig indgang til tv-oplevelserne.

Kunder hos tv-distributøren Waoo kan se frem til at møde en personlig brugerflade.

Annonce:

Fra mandag d. 24. juni vil Waoos tv-boks begynde komme med forslag og anbefalinger, der er personlige dvs. afspejler såvel kundens tv-vaner som tv-pakkens indhold.

Når tv-boksen tændes vil den som det første vise afsnittet ‘Mit Waoo TV’. Her præsentere forslag til tv-oplevelser baseret på kundens egne optagelser i Cloud Record, udsendelser på flow TV, TV Arkiv og nye titler i fx Waoo Bio og FilmFavoritter.

“TV-forbruget får en mere og mere individuel karakter, og det er det, vi gerne vil understøtte. Mit Waoo TV er vores første skridt i retning af at samle, anbefale og fremhæve indhold, der retter sig mod at inspirere den enkelte kunde”, fortæller adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo til recordere.dk.

 

Waoos TV-boks bliver mere personlig. Foto: recordere.dk

 

Ny arkivfunktion

Samtidig med lanceringen af ‘Mit Waoo TV’ der introducerer Waoo også en ny arkiv-funktion med adgang til de seneste syv dages udsendelser på flow-tv.

Arkivet vil være opdelt i kategorier, så det bliver nemmere at finde frem til f.eks. nyhedsudsendelser, sport og film.

 

Tilgængelighed

Mit Waoo TV lanceres d. mandag d. 24. juni. Det vil fra begyndelsen være tilgængelig på TV Boks (version 7410) og på web og app til mobil og tablets.

Den nye arkiv-funktion vil i første omgang kun være tilgængelig på TV Boks, og lanceres på web og app efter sommerferien.

Begge tjenester lanceres senere på året også på Apple TV.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.