Forside Produkter Computere

Vigtig meddelelse ang. batterier i visse MacBook Pro-modeller

-

Apple tilbagekalder et begrænset antal 15″ MacBook Pro-computere for udskiftning af batteri grundet risiko for overophedning.

Apples meddelelse vedrørende de potentielt farlige batterier i en enkelt 15″ MacBook model kan læses herunder.

Annonce:

 

Frivillig tilbagekaldelse og udskiftningsordning

Cupertino, Californien – Apple offentliggjorde i dag en frivillig tilbagekaldelse af et begrænset antal 15″ MacBook Pro-enheder fra en ældre generation, som indeholder et batteri, der potentielt kan blive overophedet og udgøre en sikkerhedsrisiko. Enhederne er primært blevet solgt mellem september 2015 og februar 2017, og de kan identificeres ud fra deres produktserienummer.

Tilbagekaldelsen omfatter ikke andre 15″ MacBook Pro-enheder eller andre bærbare Mac-computere.

Kundernes sikkerhed har højeste prioritet, og Apple beder derfor kunderne om at stoppe med at bruge de berørte 15″ MacBook Pro-enheder. Kunderne kan besøge siden https://support.apple.com/da-dk/15-inch-macbook-pro-battery-recall for at læse mere om de berørte produkter og om den gratis udskiftning af batteriet.

For at finde ud af, hvilken model du har, skal du vælge “Om denne Mac” i Apple-menuen () øverst til venstre på skærmen. Hvis du har “MacBook Pro (Retina, 15″, medio 2015)”, skal du indtaste din computers serienummer på udskiftningsordningens webside for at se, om du er berettiget til en udskiftning af batteriet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.