Forside Produkter Computere

Apple giver op: Dropper butterfly tastatur

-

Rigtigt mange tusinde MacBook brugere kan ånde lettede op. Det lader til at Apple dropper deres fejlfyldte butterfly tastatur og erstatter det med et scissor-design tastatur.

Det sker ifølge en rapport fra analytiker Ming-Chi Kuo. I følge ham vil Apple flytte til et scissor (saks) design. Tasterne vil ifølge Ming-Chi Kuo bruge glasfiber for at gøre dem ekstra holdbare. De første MacBooks til at få det nye tastatur skulle ifølge rapporten være Macbook Air allerede i 2019, mens Macbook Pro brugere må vente til 2020 før de får det nye tastatur.

 

Annonce:
Scissor switch tastatur (kilde: Wikipidia)

Det gode ved scissor-switch designet er at tasterne lettere bevæger sig op og ned, og det design bør ikke være ramt af de problemer som Apple’s eget butterfly design har, hvor taster enten sidder fast og skriver samme tegn mange gange, eller helt holder op med at reagere på tryk.

Apple har lavet flere ændringer til deres butterfly design men ingen af disse designs har løst problemet, og mange tusinde MacBook brugere har måtte få udskiftet deres tastaturer.

Det er den omkostning for Apple der nu får dem til at genoverveje designet af deres tastaturer, da Apple har været nødt til betale for mange af de udskiftninger. Det skal dog understreges at Apple ikke selv har meldt noget officielt ud endnu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.