Forside Produkter HiFi & Surround

Bose tilbagekalder højttalere

-

Bose-højttalere kan falde ned. De udgør en sikkerhedsrisiko og bør opdateres (uden omkostninger).

Bose-højttalere til indbygning i loft kan udgøre en sikkerhedsrisiko og bør opdateres på sikkerheden.

Annonce:

Herunder forklarer Bose om problemet og hvordan man kan få højttalerne opdateret af forhandleren uden omkostninger.

 

Besked fra Bose

Bose tilbagekalder alle FreeSpace DS 40F loftshøjttalere til indbygning fremstillet før 13. august 2018. I forbindelse med installering og brug kan monteringsankrene på disse højttalere gå i stykker, hvilket kan få højttalerne til at falde ned og medføre alvorlig personskade.

Indtil videre er vi blevet gjort opmærksom på 29 højttalere, der er faldet ned, og et enkelt tilfælde, hvor det har ført til personskade.

Bose kræver også montering af sikkerhedskabler på visse Bose-højttalere, herunder DS 40F, som er installeret i erhvervskøkkener. Dette omfatter nu også tidligere installerede højttalere.

Når monteringskomponenterne på disse højttalere udsættes for madlavningsolie eller dampe derfra, kan de gå i stykker. Det kan resultere i, at højttalerne falder ned, hvilket kan medføre alvorlige skader. Indtil videre er vi blevet gjort opmærksom på fem højttalere, der er faldet ned, og et enkelt tilfælde, hvor det har ført til personskade.

 

Påkrævet handling:

Kontakt din Bose-forhandler, og angiv de oplysninger, de anmoder om. Din Bose-forhandler leverer gratis højttalere og gratis sikkerhedskabler, og de vil modtage kompensation for eventuelle installationsudgifter.

Vi beklager ulejligheden og undskylder på vegne af Bose Corporation. Vi gør alt, hvad der står i vores magt, for at rette fejlen og for at sikre din succes.

Hvis du har spørgsmål eller problemer, der ikke er besvaret her, bedes du kontakte din Bose-forhandler. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi vil gerne hjælpe dig med at komme så hurtigt og nemt gennem disse processer som muligt.

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: IKEA SYMFONISK – Reolhøjttaler med Sonos til rigtig attraktiv pris
Næste artikelAvis: Apple-konsulenter hører regelmæssigt fortrolige oplysninger på Siri-optagelser
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.