Forside Nyheder

BREXIT: Farvel til UK for Nordic Entertainment Group

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

I et opslag på LinkedIn siger den nordiske CEO for Nordic Entertainment Group AB farvel og tak til at have sin broadcast licens i UK. Det skyldes risikoen for et hårdt BREXIT.

I sit opslag fortæller Anders Jensen, der er præsident og CEO for Nordic Entertainment Group, at NENT Group efter 30 år er klar til at flytte sin broadcast licens fra England til Sverige.

Firmaet vil stadig være at finde i London, som er en vigtigt del af NENT’s forretning, men at det næste skridt i historien bliver som et svensk registreret firma.

Annonce:

Det er især valget af Boris Johnson som PM i UK, der gør det svært at overse risikoen for et hårdt BREXIT den 31. oktober 2019.

 

Tidligere meddelte Discovery Network de også var klar

I en pressemeddelelse udsendt af Discovery Networks fortalte Discovery Networks, at man ønsker at sikre at man kan fortsætte sine services til sine europæiske seere, og at man derfor ønsker at flytte både hovedkvarter og sendetilladelser ud af London og til Amsterdam i Holland.

Det skyldes især de ‘digitale bomme‘ der automatisk vil opstå ved en hård BREXIT.

Annonce:
Forrige artikelGoogle Home styrer nu lys uden at fortælle om det
Næste artikelTEST: IKEA SYMFONISK – En bordlampe med Sonos lyd
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.