Forside Produkter Mobil

Google Pixel 4 får Soli radarchipset

-

Når Google forventeligt i Oktober lancerer den kommende Pixel 4, bliver det med deres Soli radarchip, som gør at du kan betjene – og låse din smartphone op helt uden fysisk berøring.

Google Pixel 4 er kun måneder væk fra lancering, men nu har Google frigivet en video, der viser at man nu er klar til at bruge det Soli Radar chipset som man har udviklet på i flere år. Det betyder at man vil kunne betjene sin telefon uden at røre skærmen.

Annonce:

På et billede kan man se de mange forskellige sensorer som Google Pixel 4 får, og alene til ansigtsgenkendelse kommer der hele tre. På billedet ser man også den nye Soli Radarchip. I forbindelse med ansigtsgenkendelse har Google valgt at fjerne fingeraftryks-læseren på Pixel 4.

 

(foto: Google)

Google søgte i allerede i marts 2018 om lov til at bruge Soli Radaren på 57-54-Ghz frekvenserne med samme styrke som tilladt i EU, og den tilladelse fik Google i starten af året.

Google Pixel 4 bliver den første enhed med Soli, men Google forventes at introducere Soli i andre smarte enheder i den kommende tid. Men det bliver da smart at man bare kan vifte med hånden for at afvise et opkald, eller skrue op på en virtuel volume-knap.

Google Pixel 4 skulle komme med Snapdragon 855 chipset i efteråret, men om Danmark får den nye smartphone i officiel handel vides endnu ikke. Danmark har indtil nu ikke været et prioriteret marked for smartphones for Google.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.