Forside Produkter Mobil

Samsung Galaxy A80 med roterende kamera klar til salg

-

Fra den 8. juli kan du købe Samsung Galaxy A80 i de danske butikker. Og det er med en roterende nyhed. Kameraet på bagsiden bliver til selfie-kamera når du har brug for det.

Den 8. juli er der salgsstart for Galaxy A80, som er den seneste tilføjelse til Samsungs mid-range-serie. Galaxy A80 har en SuperAMOLED skærm på 6.7 tommer med FHD+ opløsning, og er udstyret med et unikt roterende tredobbelt kamera, der tager et lige så godt billede, hvad end det er brede landskaber eller selfies.

“Vi er stolte af at introducere helt nye innovationer med Galaxy A80. Kamera- og skærmkvalitet er meget vigtige for vores brugere, der fotograferer, optager og deler oplevelser i realtid. Disse brugere stiller ligeså store krav til bagkameraet som til frontkameraet. Derfor har vi nu lanceret en ny teknologi med roterende kamera, hvor de samme kameraer bruges til selfies som til almindelige fotos”, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Annonce:

 

Unikt roterende kamera

Galaxy A80 består af tre kameraer. Det roterbare kamera glider op bag skærmen og tager lige gode billeder i begge retninger, så brugerne ikke længere skal gå på kompromis med kvaliteten af deres selfies. Det roterende kamera har tre kameraer: hovedkameraet på 48MP f2.0, 8MP supervidvinkelkamera, der optager op til 123 grader og et 3D-dybdeffekt kamera til bokeh-effekt.

Samsung Galaxy A80 har en 6,7-tommers stor FHD+ Infinity SuperAMOLED skærm, og da kameraet ikke optager plads på skærmen, giver det brugeren en fuld skærmoplevelse, uanset hvad telefonen skal bruges til.

Pris og levering

Galaxy A80 har salgsstart den 8. juli og kan købes i farverne sølv, guld og sort med en vejledende pris på 5.199 DKK

 

Produktspecifikationer Samsung Galaxy A80

Galaxy A80
Skærm 6.7-inch FHD+ (1080×2400) Super AMOLED, Ny Infinity Display* Skærmen måles diagonalt som det komplette rektangel uden hensyntagen til afrundede hjørner
Kamera Hoved: 48MP, F2.0 Ultra Wide lens: 8MP, F2.2 (123°) 3D Depth
Roterbart kamera* Kameraets vinkel på Ultra Wide-kameraet kan justeres

til Selfie-tilstand

Størrelse 165.2 x 76.5 x 9.3 mm
Processor Octa Core (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa)
Hukommelse 8 GB RAM 128 GB intern lagring
Micro SD Ikke tilgængelig
Batteri 3,700mAh (typical) 25W Super-Fast Charging Typisk værdi testet i et tredjeparts laboratoriemiljø. Anslået (minimum) kapacitet er mindre. For mere information, besøg www.samsung.com.
OS Android 9.0 (Pie)
Biometrisk autentificering Fingeraftrykslæser On-Screen
Farve Phantom Black, Angel Gold, Ghost White * Tilgængelighed for model og farve kan variere efter land og operatør
Design 3D Glass + Metal Frame
Annonce:
Forrige artikelSnart kan du nostalgi-lytte til gamle kassettebånd via dine AirPods
Næste artikelSony WF-1000XM3: Ægte trådløse in-ear med bedste støjreduktion
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.