Forside Nyheder

Danske Bank: Apple Pay i denne måned

-

Danske Bank klargør Apple Pay nu. Forventes klar inden udgangen af denne måned.

Efter at Danske Bank tilbage i april måned udsendte en “Kommer snart” omkring betalingsløsningen Apple Pay, så har der været stille fra deres side.

Annonce:

Mange kunder undrede sig over hvad banken mon mente med “snart”, og på bankens Facebook-side har flere frustrerede kunder henvendt sig. Det skriver Berlingske.

 

Andre prioriteter

Banken forklarede til avisen, at de har prioriteret udviklingen af deres nye mobile netbank højere.

“Når vi udvikler ting, har det været en klar prioritering – også sammen med vores kunder – at sige: Hvad har været det vigtigste, vi fik lavet?”, fortæller Line Munkholm Haukrogh fra Danske Bank til Berlingske og fortsætter:

“Og med det store fokus vi også har på vores nye mobilbank, så har vi vidst, at vi gerne skulle have Apple Pay, men hvis du kigger et år tilbage, har det ikke været det, der hastede mest, og der hvor vi skulle lægge vægten”.

 

En konkurrent til MobilePay

Banken er blevet beskyldt for at nedprioritere betalingsløsninger som Apple Pay, der – indenfor Danmarks grænser – er i konkurrence med bankens eget MobilePay.

“Der er ingen tvivl om, at Danske Bank ikke ligefrem sidder og klapper i hænderne over Apple Pay, i og med den amerikanske konkurrent kan udfordre MobilePays rolle”, siger Jan Damsgaard, IT-professor ved Copenhagen Business School, til avisen.

Danske Bank afviser dog at dette skulle være tilfældet.

Det undrer dog Mikkel Korntved, direktør og seniorrådgiver i Loyalty Group, at en bank af den størrelse ikke kan håndtere både udviklingen af ny mobilbank og Apple Pay på samme tid.

“Man kan stille sig selv spørgsmålet: Kan en så stor organisation som Danske Bank virkelig ikke både håndtere den nye mobilbank og Apple Pay?”, udtaler han til avisen.

 

Danske Bank: Klar i denne måned

Inden avisen gik i trykken der lød beskeden fra banken, at Apple Pay ville blive lanceret senere i år.

Men efter at artiklen kom ud, der har Danske Bank sendt en kortfattet besked til Berlingske:

Danske Bank: Apple Pay forventes klar inden udgangen af august.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.