Forside Nyheder

Her er teaser-traileren for Apples drama-serie med Aniston, Witherspoon og Carell

-

Nu begynder der at tegne sig et billede af, hvordan Apples streamingtjeneste, Apple TV+, kommer til at se ud.

Det har været småt med informationerne om, hvordan den Apple TV+ rent faktisk kommer til at se ud i form af branding, katalog, platform og så videre. Da Apple begyndte at brede sin indholds-app ud til streamingbokse og tv-skærme, der ikke bærer Apple-logoet, fik vi en idé om, hvordan vi kommer til at tilgå tjenesten. Og selve eventen i marts, hvor tjenesten blev lanceret, viste os naturligvis også lidt.

Annonce:

Men derfra er der alligevel et stykke vej til at få et indtryk af, hvordan tjenesten rent faktisk tager sig ud. Det er der imidlertid nyt om nu, for Apple har udsendt en teaser-trailer for den første originale serie med store navne, som Apple TV+ fik i hus, da firmaet begyndte at gå på jagt efter indhold.

Det er ’The Morning Show’, der har Jennifer Aniston og Reese Witherspoon i hovedrollerne. Det er også dem, der har skabt serien. De får følgeskab af endnu et stort navn i Hollywood, Steve Carell. Netop ’The Morning Show’ var den første fiktionsserie, som officielt blev annonceret som kommende ekslusivt indhold på Apples streamingtjeneste, førend vi overhovedet kendte tjenestens navn.

Mere drama end komedie

’The Morning Show’ handler, som titlen antyder, om et show på amerikansk morgen-tv og alt det drama, der sker bag kulisserne. Oprindeligt blev det antaget, at der var tale om en komedie, netop fordi navne som Jennifer Aniston og Steve Carell var på rollelisten.

Selv om de begge også har spillet drama-roller, er de mest kendt for deres komedier. Men teaser-traileren, der kan ses nedenfor, antyder i højere grad, at der bliver en hel del dramatik i serien, der også officielt beskrives som et ”højspændt drama”. Traileren viser ikke nogle scener fra showet, men går blot bag kulisserne rent bogstaveligt med en kameratur gennem morgen-showets studie og kontrolrum.

Al dramaet sker i stedet på lydsiden, med replikker fra serien i en lydmontage, hvor man blandt andet kan høre Witherspoon og Aniston tale om troværdighed i journalistik. Netop faktualitet og journalistikkens rolle diskuteres jo en hel del i denne ”fake news”-tid, og hvis man skal tro teaser-traileren, er det et emne, ’The Morning Show’ har tænkt sig at tage op.

Indblik i tjenestens stil

For de, der følger streaming-markedet er det dog måske snarere præsentationen af Apple TV+ som tjeneste, der er interessant. Til sidst i traileren får vi et glimt af tjenestens logo, der fader ind og ud på en måde, der ligger i tråd med Apples stil. Det er ikke første gang, vi har set dette, ligesom ’The Morning Show’ ikke er den første trailer for en Apple TV+-serie.

Det var i stedet ’For All Mankind’, som Apple sendte en trailer ud for i juni. Men ’The Morning Show’-traileren har en lille ting til sidst, som ’For All Mankind’-traileren ikke har. Traileren slutter med teksten ”Watch on the Apple TV app” med det blågrønne Apple TV+-logo omkranset af en firkant med bløde hjørner, der næppe tilfældigt er formet som en Apple TV-boks.

Det peger i retning af, at tjenestens ikon på diverse platforme kommer til at se ud som det gør på billedet ovenfor, men også at Apple ikke helt har tænkt sig at droppe Apple TV-boksene, blot fordi deres tjeneste kommer ud på andre platforme.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.