Forside Produkter Connected Home

IKEA Norge: De elektriske rullegardiner forsinkes yderligere

-

I Norge har de nu sænket forventningerne til en snarlig salgsstart på IKEA Fyrtur og Kadilj elektriske rullegardiner.

I år. De skal ihvertfald nok komme i år.

Annonce:

Sådan lyder meldingen nu fra IKEA Norge, efter at der ventes yderligere forsinkelser på salgsstarten for IKEAs længe ventede elektriske rullegardiner.

Oprindelig var gardinerne, der er ventet af mange ikke mindst grundet priserne, sat til salgstart februar 2019. Men IKEA Fyrtur og Kadrilj, som de elektriske rullegardiner hedder, blev forsinket fordi IKEA gerne ville have flere funktioner med i produkterne inden lanceringen.

Dengang blev der arbejdet med smart-delen. Den der betyder at man kan fjernbetjene gardinerne fra Trådfri app. Via hændelser og rutiner, eksempelvis gennem Google Home, bliver det muligt at lade rullegardinerne rulle op, mens lyset langsomt tændes og musikken starter.

 

IKEA: Der arbejdes fortsat på app-delen

Det er fortsat det som der arbejdes på. Altså at få den app-styring helt på plads, og det kræver mere arbejde før IKEA er tilfreds.

IKEA Norge tør ikke melde en ny dato ud for salgsstart, men fortæller at det ihvertfald ikke bliver august. Måske september, men mere sandsynligt oktober, uden at det er bekræftet.

“Vi arbejder på at forbedre app’ens funktionalitet og vil vil implementer det i produktets firmware inden lancering. Det er det, der har forårsaget forsinkelsen. I øjeblikket har vi ikke den nøjagtige dato for hvornår ny salgsstart bliver, men ihvertfald i løbet af 2019”, fortæller kommunikationskonsulent Gudrun Lægreid fra IKEA Norge til magasinet Tek.no.

Grundet ferie har vi ikke kunnet få be- eller afkræftet om det gælder Danmark også. Men hvis det er app-delen der fortsat ikke er færdig, er det svært at forestille sig at den nye forsinkelse ikke gælder alle markeder. I hjemlandet Sverige står produkterne da også fortsat listet som “ikke lagervare”.

Se også: Alt om IKEAs elektriske smart-rullegardiner

 

PR-video

Dansk PR-video for rullegardiner og IKEA Symfonisk Sonos-højttalere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.