Forside Nyheder

Kommer Galaxy Home Mini på gaden før Galaxy Home?

-

Onde tunger kalder Samsungs Galaxy Home-højttaler for firmaets svar på Apples AirPower.

Annonce:

Sådan at forstå, at det er et produkt, som er blevet lovet i lang tid, men som endnu ikke har set dagens lys, og måske ender med aldrig at gøre det. Om det bliver tilfældet med Galaxy Home-højttaleren er ikke til at vide. Men en ny udvikling i Samsungs hjemland, Sydkorea, hjælper ikke på spekulationerne.

Her har Samsung netop semi-annonceret en mindre udgave af den intelligente Galaxy Home-højttaler, der følger konventionerne på markedet og derfor hedder Galaxy Home Mini. Når det ikke er en officiel annoncering endnu, er det fordi, der er tale om en åben betatest, som man kan skrive sig op til, hvis man ejer en Samsung-smartphone og bor i Sydkorea.

Så vil man kunne købe højttaleren før alle andre og være med til at teste dens funktioner og udrydde de værste børnesygdomme. Samsung har endnu ikke gjort noget lignende med den store version, der bare hedder Home.

Sidstnævnte blev vist frem for omkring et år siden, men den er stadig ikke kommet på gaden. Dette til trods for, at den dukkede op på CES-messen tilbage i januar, hvor både den og dens indbyggede udgave af Samsungs Bixby-assistent blev demonstreret.

Bixby-assistent og AKG-tunede højttalere

At Samsung nu åbent betatester en Galaxy Home Mini kan således være et tegn på, at de tror mere på Mini’en som et hit hos forbrugerne end Home-højttaleren, der måske ligger i den lidt for dyre ende. Måske har Bixby-implementeringen simpelthen ikke været god nok til det store, globale, engelsksprogede publikum.

Omvendt kan det også være, at Samsung simpelthen har ventet med at udsende Home, indtil den kunne få følgeskab af en mindre version, sådan at firmaet ikke bare matcher det udbud, konkurrenter som Google og Amazon tilbyder kunderne, men også kan teste teknologien lidt ekstra og undgå de værste børnesygdomme.

Der har gået rygter om en Galaxy Home Mini i et stykke tid, ansporet af en registrering hos de amerikanske telekommunikationsmyndigheder, FCC. Beskrivelsen af produktet i betatest-invitationen svarer nøje overens med FCC-registreringen.

Denne omtaler f.eks. en formfaktor, der minder om en lille skål, med nogle simple kontroller på den flade top. Der er naturligvis også Bixby indbygget, og Samsung markedsfører den på at de har fået deres underselskab AKG til at tune højttaler-enhederne i den. Den kan naturligvis også styre IoT-produkter under Samsungs SmartThings-standard.

Der er intet nyt om hverken pris eller eventuel lanceringsdato. Ikke engang i Sydkorea.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.