Forside IFA IFA 2019

LGs næste smartphone-topmodel kan have tre skærme…eller et vildt cover

-

Enten er LG på vej med et temmelig radikalt smartphone-design eller også er de klar med noget top-avanceret tilbehør.

Hvad vi dog ved med sikkerhed lige nu, er at LG næppe helt tilfældigt har valgt at slippe en teaser-video ud samme dag, hvor deres store hjemlands-rival, Samsung, præsenterer deres nye phablet, Note 10, ved en event i New York.

Annonce:

LGs teaservideo er en slags reklame for deres pressekonference under den kommende IFA-messe i Berlin, hvor de angiveligt har tænkt sig at komme med en nyhed, der nok skal tiltrække sig en hel del opmærksomhed.

Videoen viser en animation af, hvad der ligner en smartphone, der er igang med at afvikle et 80’er-inspireret computerspil. Det varer dog ikke længe, før det viser sig, at smartphonen kan foldes ud til to skærme, hvor computerspillet så fortsætter over på den anden skærm.

Da figuren i computerspillet drøner over på den anden skærm, sætter den direkte kurs mod IFA i Berlin. Overraskelsen kommer dog, da smartphonen lukkes sammen, og en tredje skærm dukker op, der viser tid og dato for LGs afsløring (6. september kl. 10).

Snarere et cover end en smartphone

Der ser ikke ud til at være tale om, at LG springer med på den foldbare bølge endnu. Der er en hel tydelig kant mellem de to store skærme, der afsløres først. Den tredje skærm er heller ikke i fuld størrelse, men derimod en mindre skærm, der ser ud til at være primært til korte informationer.

Så enten er LG på vej med en dobbeltskærms-smartphone, der minder lidt om en ZTEs to år gamle Axon M, men med en tredje skærm bagpå, så du kan se notifikationer, beskeder med mere, når telefonen er lukket sammen.

Eller også – og dette er lidt mere sandsynligt – har LG lavet en ny version af det cover til ThinQ V50, de viste frem tidligere på året under MWC. Coveret giver telefonen en ekstra skærm i næsten samme størrelse som telefonens egen, men det havde ikke den tredje skærm ombord.

Der blev aldrig rigtig trykket på den store marketing-knap for Dual Screen, som coveret hed, og det var måske fordi, LG allerede vidste, der var en ny udgave på vej. Dual Screen havde netop det problem, at den begrænsede V50 ved at gøre det umuligt at se beskeder med mere, indtil du åbnede coveret. Det kan være løst, hvis det virkelig er et skærmcover, LG har tænkt sig at vise frem om en måneds tid.

 

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Forrige artikelParty i provinsen med den nye JBL Partybox 1000
Næste artikelFlagskibet Samsungs Galaxy Note 10 klar i 2 udgaver
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.