Ny trailer til ’Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker’

-

Så er der sluppet lidt flere klip ud fra den sidste film i Skywalker-sagaen.

Henover weekenden gik Star Wars-fanskaren på diverse sociale medier ud af deres gode skind. Der var nemlig D23 Expo i Anaheim, en messe for alt, der bærer Disney-navnet. Og den lejlighed benyttede mediegiganten ikke bare til at afsløre nyt om deres kommende streamingtjeneste. De viste også klip fra en af årets mest ventede film.

Det er naturligvis ’Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker’, der får premiere 20. december. Filmen afslutter serien på de 9 film, der har direkte relation til Skywalker-familien i Star Wars-universet. Og selv om film og tv-serier, der foregår i galaksen langt, langt væk, fortsat vil blive produceret, skulle Episode IX altså lukke og slukke denne del af Star Wars-litteraturen.

Annonce:

Star Wars-fans og journalister, der var til stede på D23, kunne berette om at denne nye trailer var blevet afsløret, men at den først ville komme ud til offentligheden mandag. Af samme grund blev disse fans og mediefolk udfrittet på sociale medier om, hvad den nye trailer inderholder.

Da beskrivelserne begyndte at komme ud, gik fan-community’et i selvsving, fordi traileren indeholder nogle ting, der både har chokeret og begejstret fans, der glæder sig til at finde ud af, hvad der skal ske med både de nye og gamle karakterer, der optræder i filmene.

 

Få, men tungtvejende klip

Det er dog kun meget få klip i traileren, der rent faktisk er fra ’The Rise of Skywalker’. Traileren starter med det velkendte skud af Tattooines to sole og Luke Skywalker i en ung Mark Hamills skikkelse, der længselsfuldt kigger ud mod den galakse, han inden længe kommer til at redde – i hvert fald midlertidigt – ved at udrydde truslen fra Dødsstjernen.

Derefter følger en samling af de største øjeblikke fra hele sagaen, i film-kronologisk rækkefølge, snarere end historiens kronologi. Først til sidst kommer der klip fra den nye film, som en demonstration af, hvordan instruktøren J.J. Abrams kommer til at følge de mange klip til dørs.

Blandt klippene fra den nye film, er der et par enkelte, der har fået fans helt op på mærkerne, og da rygtet om dem begyndte at cirkulere på sociale medier, var der en del angst og spænding at spore. Det drejer sig især om det allersidste klip i traileren.

Det viser nemlig heltinden Rey i Sith-beklædning, med et dobbelt lyssværd, der lyser rødt, akkurat som de lyssværd anvendt af The Force-brugere, der er gået over til den mørke side. Med andre ord indikerer traileren, at vi kommer til at se Rey kæmpe for de onde magter i Star Wars-universet, hvilket vil være lidt af en 180-graders vending.

 

Mere kejser

Kort før dette klip får vi lyden af Darth Sidious, også kendt som Kejser Palpatine, der med sin typisk nederdrægtige røst siger ”Your journey nears its end”. Netop Sidious dukkede op som noget af det sidste i den første, officielle teaser-trailer, der kom ud i april.

Men traileren indeholder også klip af Rey, der kaster med sit lyssværd og fanger det igen, efter at have skåret et træ midt over, samt klip fra en lyssværdskamp mellem hende og Kylo Ren, der ser ud til at foregå på et First Order-rumskib, der er styrtet i havet.

Kig selv. Selv om der kun er få klip fra den nye film, er der masser at spekulere over, hvis man er Star Wars-fan.

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: IKEA Fyrtur og Kadrilj elektriske rullegardiner
Næste artikelASUS Zenbook Pro Duo kombinerer touchpad og keyboard
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.