Forside IFA IFA 2019

Party i provinsen med den nye JBL Partybox 1000

-
JBL Partybox 1000

JBL er klar med den næste ultimative festmaskine. Højttaleren kalder de Partybox 1000, og kommer med både Bluetooth og USB-nøgle understøttelse.

Et af de store hits på dette års festival’er er de transportable mega-højttalere, som bliver brugt til at feste videre ved teltet når musikken er stoppet på scenerne. JBL vil gerne lege med i det marked, og introducerer nu Partybox 1000.

Med indbygget lysshow, og understøttelse af musik via enten Bluetooth eller USB-nøgle, kan du forberede en fest inden gæsterne kommer. Og vil du gerne synge med på sangene, er der mikrofon-indgang, så alle kan høre din smukke stemme.

Annonce:

Hvis du køber to Partybox 1000 højttalere, kan disse to forbindes og skabe en stereo-oplevelse, men så skal du lige op med 2 x 7.500 kr. som højttaleren koster.

JBL Partybox 1000 funktioner:

 

  • Turbo-opladelig lyd performance: Der giver en større og mere omfattende lydoplevelse
  • Stort lyspanel: Med blitzende lyseffekter
  • Mikrofon og guitar indgang: Tilslut din mikrofon eller guitar og indtag scenen
  • Air bevægelses armbånd: Kontroller lysshowet blot ved at bevæge dine hænder!
  • Karaoke-adgang: Udstyret med en vocal fader, key control og echo effect gør Partybox 1000 til alle gæsters foretrukne underholdning til fester
  • Integreret DJ Launch Pad: Hav det sjovt, mens du viser dine evner som DJ med 4×4 DJ launch pad, der gør det muligt at mixe lydspor, lyseffekter og meget mere
  • USB-opladning: En USB indgang gør det muligt at oplade USB kompatible enheder via højtaleren – så din telefon aldrig løber tør for strøm til festen
  • Bærbar højtaler: Med bærehåndtag og hjul i bunden af højtaleren kan du nemt tage festen med dig på farten

JBL viser Partybox 1000 frem på IFA 2019 i Berlin, og prisen for herligheden er 7.499,-. Du kan læse mere om JBL Partybox 1000 her.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.