Forside Nyheder

Viaplay integreres i Waoos tv-boks

-

Viaplay fremover vil være fuldt integreret på TV-boksen fra Waoo

Waoos TV-kunder får Viaplay ind i tv-boksen.

Annonce:

Den betyder, at kunder med Waoo TV-abonnement, hvori der indgår Viaplay-tjenester, vil få adgang til Viaplays indhold direkte fra TV-boksen i stedet for som nu gennem fx en app på fladskærm eller på computer.

For kunder med Waoo Viasat Stor TV-Pakke gælder det bl.a. samtlige kampe fra den nye sæson i den engelske fodboldturnering Premier League, som indledes i denne weekend.

”Som udbyder skelner vi længere ikke mellem traditionelle TV-kanaler og streaming. I begge tilfælde er det indhold, som vores kunder efterspørger, og derfor skal det være tilgængeligt på vores boks for at gøre det så nemt som muligt for kunderne,” fortæller adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Integrationen af Viaplay sker ved en opdatering af softwaren i Waoo TV-boksen. Opdateringen sker automatisk og ventes gennemført i løbet af august.

Viaplay bliver tredje streamingtjeneste i Waoo-boksen. De øvrige er Netflix og YouTube, og der arbejdes på at få flere med ombord.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.