Forside Produkter Computere

Acer er klar med nye gaming skærm-serie de kalder Nitro XV3

-
Nitro XV273U

Acer afslørede i dag en ny serie af Nitro gaming-skærme, designet til spil. Den nye Acer Nitro XV3-serie omfatter fire nye skærme til gamere, der leverer hurtige opdateringshastigheder og høj opløsning.

De nye Nitro-skærme er kompatible med NVIDIA® G-SYNC® og giver som standard mulighed for VRR (Variable Refresh Rates), når de er forbundet med NVIDIA GeForce® GTX 10-seriens og RTX® 20-seriens grafikkort, hvorved man undgår skærmrivning og minimerer forsinkelser. De nye IPS skærme har også Adaptive-Sync-teknologi for at imødekomme gameres behov for gaming med høj opløsning gennem en svimlende hurtig svartid på ned til 1ms og en opdateringshastighed på op til 240 Hz.

 

Nitro XV253Q

Acer Nitro gaming-skærmene fås i fire konfigurationer; to 27-tommers og to 24,5-tommers skærme:

Annonce:
 • Acer Nitro XV273U S 27” WQHD 165Hz
 • Acer Nitro XV273 X 27” Full HD 240Hz
 • Acer Nitro XV253Q X 24.5” Full HD 240Hz
 • Acer Nitro XV253Q P 24.5” Full HD 144Hz

Alle skærmene har Acer Game Mode, otte forudindstillede visningstilstande for at optimere den visuelle oplevelse for fire forskellige typer af indhold: Action, Racing, Sport, Bruger, Standard, ECO, Grafik og Film. Denne unikke funktion kan nemt tilgås via en genvejstast eller OSD- (On Screen Display) indstillingsmenuen. Den indbyggede Black Boost giver gamere mulighed for at vælge mellem 11 indstillingsmuligheder for sorte-niveauer til optimering af den visuelle fordel og til tydeligt at kunne få øje på fjender, gå i dækning og komme nemmere rundt i svingene på en racerbane.

 

Priser og tilgængelighed

 • Acer Nitro XV273U S 27” WQHD 165Hz
  Januar, priserne vil blive offentliggjort senere
 • Acer Nitro XV273 X 27” Full HD 240Hz
  September, DKK 3.349
 • Acer Nitro XV253Q P 24.5” Full HD 144Hz
  Oktober: DKK 3.199
 • Acer Nitro XV253Q X 24.5” Full HD 240Hz
  November: DKK 2.599
Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce: