Forside Produkter Computere

Acer er klar med nye gaming skærm-serie de kalder Nitro XV3

-
Nitro XV273U

Acer afslørede i dag en ny serie af Nitro gaming-skærme, designet til spil. Den nye Acer Nitro XV3-serie omfatter fire nye skærme til gamere, der leverer hurtige opdateringshastigheder og høj opløsning.

De nye Nitro-skærme er kompatible med NVIDIA® G-SYNC® og giver som standard mulighed for VRR (Variable Refresh Rates), når de er forbundet med NVIDIA GeForce® GTX 10-seriens og RTX® 20-seriens grafikkort, hvorved man undgår skærmrivning og minimerer forsinkelser. De nye IPS skærme har også Adaptive-Sync-teknologi for at imødekomme gameres behov for gaming med høj opløsning gennem en svimlende hurtig svartid på ned til 1ms og en opdateringshastighed på op til 240 Hz.

 

Annonce:
Nitro XV253Q

Acer Nitro gaming-skærmene fås i fire konfigurationer; to 27-tommers og to 24,5-tommers skærme:

 • Acer Nitro XV273U S 27” WQHD 165Hz
 • Acer Nitro XV273 X 27” Full HD 240Hz
 • Acer Nitro XV253Q X 24.5” Full HD 240Hz
 • Acer Nitro XV253Q P 24.5” Full HD 144Hz

Alle skærmene har Acer Game Mode, otte forudindstillede visningstilstande for at optimere den visuelle oplevelse for fire forskellige typer af indhold: Action, Racing, Sport, Bruger, Standard, ECO, Grafik og Film. Denne unikke funktion kan nemt tilgås via en genvejstast eller OSD- (On Screen Display) indstillingsmenuen. Den indbyggede Black Boost giver gamere mulighed for at vælge mellem 11 indstillingsmuligheder for sorte-niveauer til optimering af den visuelle fordel og til tydeligt at kunne få øje på fjender, gå i dækning og komme nemmere rundt i svingene på en racerbane.

 

Priser og tilgængelighed

 • Acer Nitro XV273U S 27” WQHD 165Hz
  Januar, priserne vil blive offentliggjort senere
 • Acer Nitro XV273 X 27” Full HD 240Hz
  September, DKK 3.349
 • Acer Nitro XV253Q P 24.5” Full HD 144Hz
  Oktober: DKK 3.199
 • Acer Nitro XV253Q X 24.5” Full HD 240Hz
  November: DKK 2.599
Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Forrige artikelAmazon lancerer 20 nye Fire TV-enheder
Næste artikelSamsung dropper Galaxy Book S i Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.