Forside Produkter Medieafspillere

Apple TV opdateret med Arcade, gamecontrollere mm.

-

tvOS 13 er udkommet til Apple TV og den byder på flere nyheder.

Apple er klar med ny tvOS 13 til Apple TV 4 og 4K, og den er klar til at blive installeret.

Annonce:

En nyhed er at Arcade, Apples spilabonnement til kr. 39/måned, nu virker på Apple TV. Her kan man spille løs blandt de mange spil, og der er 30 dages prøveperiode. For en liste over spil se denne artikel.

 

 

En anden nyhed er at det nu er muligt at benytte gamecontrollerne fra PlayStation 4 og Xbox One sammen med Apple TV. Så nu er der endnu flere valg af controllere, når der skal spilles via App Store eller den nye Arcade.

Blandt andre nyheder er en nydesignet hjemmeskærm, hvor ikonerne er blevet ‘blødere og rundere’.

Der er også kommet flerbrugeradgang, hvor man kan skifte mellem forskellige brugerprofiler. Det gør bl.a. anbefalinger i Musik og TV personlige. Hver bruger skal have sit eget Apple-ID, der så kan tilknyttes i det nye kontrolcenter (hold Hjem-knappen nede på fjernbetjeningen for at åbne det).

En anden ny funktion er ‘Synkronisering af trådløs lyd’, på engelsk Wireless Audio Sync, der er en funktion til at synkronisere lyd og billede, så trådløse højttalere over Airplay 2 spiller synkront med video. Dette skal hindre at lyden ikke er læbesynkron, altså at talen kommer samtidig med at munden bevæges.

 

Her bladres i Apple TV app, mens filmen Top Gun kører som PIP nederst th.

 

For indholdet i Apple TV-app er der kommet PIP (Picture In Picture). Det virker både med film købt i iTunes og den nye streamingtjeneste Apple TV+.

Med PIP kan man hoppe ud af indholdet og tjekke andet indhold ud, mens udsendelsen/filmen/serien spiller videre nede i hjørnet. Det virker dog kun indenfor Apple TV app.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.