Forside Nyheder

Equinox bliver ny dansk tv-serie på Netflix

-

Den danske podcast ’Equinox 1985’ laves til en Netflix-serie

Den næste danske Netflix-serie bliver Equinox. Den baseres på podcasten Equinox 1985, en serie med Tea Lindeburg som hovedforfatter.

Annonce:

Equinox er en karakterdreven, overnaturlig thriller om den unge kvinde, Anna, der som barn, bliver stærkt berørt af den uforklarlige forsvinden af en klasse med nyudklækkede studenter i 1999. Serien foregår i Danmark og springer frem og tilbage mellem 1999, hvor de unge studenter forsvinder, og nutiden.

I 1999 er Anna blot 10 år studenterklassen af uforklarlige årsager forsvinder sporløst. Anna, som var tæt på én af de savnede studenter, bliver som barn traumatiseret over tragedien og plages i årene efter af mareridt.

21 år senere i 2020 lever Anna fredfyldt med sin familie, da hendes mareridt pludseligt vender tilbage og hjemsøger hende.

Da den eneste overlevende fra 1999 pludseligt dør, beslutter Anna sig for at finde ud af, hvad der skete med de unge studenter.

Hun opdager en mørk og foruroligende sandhed, der involverer hende på måder, hun aldrig havde forestillet sig.

Serien udspringer af den anmelderroste podcast Equinox 1985, som toppede lokalt på iTunes’ podcast-liste med dens moderne greb indenfor audio.

Equinox vil blive produceret af Apple Tree Productions for Netflix af executiv producer og CEO Piv Bernth der tidligere har produceret Forbrydelsen, Broen og Bedrag hos DR. Produktionen ventes at starte i år. Premieredato er endnu ikke fastlagt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.