Forside Produkter Mobil

Fut på mobilt bredbånd: 3 klar med udendørs antenne

-

Med den nye udendørs antenne kan flere få glæde af hurtigt mobilt bredbånd.

3 er klar til at sælge den nye mobilantenne og router fra Huawei. En løsning der sætter fut på det mobile bredbånd.

Annonce:

Enheden er i stand til at fange signaler fra master længere væk og er selv bedre til at trænge gennem materialer der normalt sløver signalet.

Dermed er det ikke længere kun er byboere og dem med en mast i baghaven, der kan bruge mobilnettet til at få hurtigt internet i hjemmet, fortæller 3.

Antennen måler blot 12,5 x 24 cm. Den kan monteres på altanen, på jorden eller direkte på husfacaden, hvorefter den forbindes til den indendørs router med et medfølgende netværkskabel.

“Det er langt fra alle danskere, som har nem adgang til fibernet eller coax-kabler, og for dem kan mobilt bredbånd være det eneste gode og prisvenlige alternativ til en lunken kobberforbindelse”, fortæller David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked, og fortsætter:

“Men mange tøver med at prøve det, fordi de bor i områder, hvor vi har været begrænset af manglende mulighed for at opsætte mobilmaster, eller fordi deres hjem er bygget af materialer som beton, som blokerer for signalet. Det synes vi selvfølgelig er en skam. Derfor introducerer vi nu et produkt, som kan gøre mobilt bredbånd til et reelt alternativ for endnu flere danskere”.

 

To-delt løsning

Den nye todelte bredbåndsløsning kan ved hjælp af sin 360-graders antenne modtage signaler fra alle retninger og på den måde fange det bedste signal fra 3’s netværk i en radius på 5-8 km.

Den nøjagtige afstand afhænger af, om antennen har frit udsyn til masten, eller om eksempelvis høje træer eller bygninger står i vejen for signalet. Til sammenligning er en almindelig indendørs router som Huawei 525 i stand til at opfange signaler i en radius på op til 4 km under optimale forhold.

 

Pris og tilgængelighed

Huawei B2368 router+antenne kan købes sammen med 3’s ‘Internet til hjemmet’, som er bredbånd over mobildata.

Prisen er kr. 33/måned i 40 måneder, eller 2.699 kontant.

Løsningen kan også benyttes sammen med 3’s øvrige bredbåndsabonnementer.

 

Annonce:
Forrige artikelSnart passer Google Assistant din plads i telefonkøen og sætter ventemusikken på lydløs
Næste artikelPanasonics nye Toughbook er en næsten fuldstændigt modulær laptop
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.