Forside Produkter Mobil

Her er iPhone 11

-

Den nye iPhone 11 kommer med dual-kamera, og bliver den nye “lavpris” model i den aktuelle serie.

iPhone 11 kommer med LCD skærm, og på bagsiden finder du 2 x 12MP kameraer, og kommer i 6 forskellige farver.

Skærmen er på 6.1″ og den har LCD Retina display, og på forsiden finder du faceID 3. generation og et 12MP frontkamera til selfies med landscape mode.

Annonce:

iPhone 11 kommer med A13 Bionic chipset, og er ca. 20% hurtigere end sin forgænger, og Apple holder dermed stadig førstepladsen for hurtigste smartphone. Og samtidigt er A13 Bionic også den hurtigste GPU.

 

 

Kommer med dual-kamera på bagsiden

De to kameraer på bagsiden er på 12MP, hvor du har wide og ultra-wide for at få endnu mere med i dit billede. Billedet står knivskarpt, og som altid satser Apple på at tage billeder i en så naturlig farve-model som muligt.

 

 

Foto appen har fået en stor overhaling, og nu er Apple klar med en Night Mode, som starter automatisk hvis det er mørkt.

Video optages i 4K/60, og står virkeligt godt, som Apple viste i en demovideo med biler. De har også lavet en videofunktion de kalder QuickTake som gør du hurtigt kan tage en video selvom du står i kamera mode.

Apple mener selv de nu har den højeste kvalitet af video i en smartphone.

Kameraet på forsiden er på 12MP, og kan tage slow-mo selfies nu, hvis det er noget man har brug for.

 

 

Batteri

Den nye iPhone 11 kommer med et batteri med en times mere batteritid end sin Xr forgænger, og den kommer naturligvis med trådløs opladning.

 

 

Galleri

 

Video

Her er Apples PR-video for iPhone 11

Pris og tilgængelighed

iPhone 11 koster:

  • 64 GB kr. 6.299,-
  • 128 GB kr. 6.799,-
  • 236 GB kr. 7.699,-

Kan forudbestilles fra 13/9 kl. 14 og leveres fra 20/9

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.