Forside IFA IFA 2019

Philips klar med to nye OLED flagskibs TV med B&W lyd

-
Philips OLED+ 984

Philips TV præsenterer to OLED+ topmodeller med lyd fra Bowers & Wilkins. De to nye topmodeller med OLED+ har de nyeste 2019 OLED-paneler og 3. generation P5 Perfect Picture Engine

På IFA 2019 i Berlin har Philips (TP Vision) på en pressekonfernce i dag præsenteret to nye topmodeller med OLED+.

Philips OLED+934 og OLED+984 har begge de nyeste OLED-paneler og 3. generation P5-processoren, som ifølge TP Vision giver øget billedkvalitet, øget reduktion af støj, bedre skarphed, mere præcise farver inklusiv hudtone, samt bedre kontrast uanset kilde.

Annonce:

3. generation P5-processoren har kraft til at løfte billed-kvaliteten yderligere i Philips TV’s Perfect Natural Reality, ligesom HDR-kvaliteten forbedres i indhold i både HDR10 og HDR10+, og som noget nyt understøttes Dolby Vision-indhold.

De nye modeller følger traditionen fra forgængerne op ved at være i europæisk design, udført i ægte materialer som glas, metal og stof fra Kvadrat.

 

B&W lyd

Med OLED+934 og OLED+984 har ingeniørerne hos begge brands vasket tavlen ren og udviklet et helt nyt lydsystem, som ifølge TP Vision løfter lydkvaliteten til et helt nyt niveau.

I modsætning til model 903 har begge nye modeller bygget højttalersystemet ind i fysisk separate, akustisk optimerede kabinetter, som udnytter mange af de designprincipper og patenterede teknologier fra Bowers & Wilkins.

Dolby Atmos dekodning findes i begge modeller, og OLED+934 er Philips’ første TV med Dolby Atmos-enheder placeret øverst i højtaleren, så lyder fordeles bedre i rummet.

 

Philips OLED+ 984

OLED+984

OLED+984, som kommer med en 65” i løbet af september, leverer den højeste billedkvalitet og det mest avancerede lydsystem nogensinde for et TV.

OLED+984’s lydsystem er monteret i et specielt kabinet under TV’et. Denne løsning gør det dels muligt at benytte større højtalere, dels at lydsystemet kan »presses hårdere«, så der leveres en større og mere rummelig lyd, som bl.a. gør, at dialogen opleves at komme midt fra skærmen med en lyd, der fylder rummet.

TV’ene rummer mange signaturer fra Bowers & Wilkins lydteknologier, som benyttes i firmaets højtalere i verdensklasse; inklusiv en central Tweeter-on-Top.

Tweeter-on-Top er placeret, så diskanten kobles af de største højttalere, så det sikres, at lyden er i topkvalitet uden det »slør«, som kan opstå med kabinet diffraktion.

I kabinettet med hovedhøjttaleren er der tre individuelle højtalere, som sørger for henholdsvis venstre-, center- og højrehøjttaler. De har hver en 100 mm (4”) mid/bass-højtaler.

Venstre og højre tweeter er placeret i hver sin ende af lydsystemet for at sikre en enestående, detaljeret og ren lyd. Centerhøjtaleren er et eksempel på Bowers & Wilkins Tweeter-on-Top-design, som giver en præcis, fordybende lyd.

Der er også en ekstern subwoofer, hvis forbrugeren eller rummet kræver mere baslyd.

Udover de fremragende akustiske og mekaniske forbedringer, så har OLED+984 den nyeste generation Dolby Atmos, som sikrer en rummelig lyd, der i kombination med den firesidede Ambilight-baggrundsbelysning skaber den fornemste seeroplevelse.

 

Philps OLED+934

OLED+934

 OLED+934, som kommer på markedet i løbet af september i 55” og 65”, har separate højtaler

indbygget, som suppleres af en minimalistisk metalarm, der fungerer som bordfod. Og som det også gælder for OLED+984 er der også mulighed for vægmontering.

Det stive højttalerkabinet, som er beklædt med stof fra Kvadrat, er fremstillet af  tyk glasfiber, som normalt bruges til vægge, og forstærket med ABS. Indvendig afstivet med ribbe sektioner for at forhindre uønsket resonans. Designet gør det muligt for lydsystemet at levere den dobbelt lyd i forhold til forgængeren OLED+903.

Som supplement til de fire 30 mm midterhøjttalere er der to særskilte 19 mm titaniumhøjttalere og en central flow-port 80 mm subwoofer. OLED+934 – som er Philips’ første 2.1.2-Dolby Atmos TV – har også en 50 mm tvillingeenhed, som sender lyden op i luften via en Dolby Atmos-enhed placeret på toppen for at give ekstra tyngde og en endnu bedre opfattelse af lyden uanset om det er film, spil eller sportstransmissioner.

OLED+934 vil automatisk genkende og dekode Dolby Atmos-indhold, så det bedste resultat sikres. Er det ikke en kilde med Dolby Atmos, kan du via Movie-indstillingen få TV’et til at opskalere, så selv ældre indhold bliver gengivet i en en fremragende version.

 

Pris og levering

Philips (TP Vision) har endnu ikke annonceret en leverance dato eller pris.

Følg IFA i Berlin på recordere.dk
Internationale Funk-Ausstellung Berlin, eller mere mundret kaldet IFA, er en af verdens ældste og førende elektronikmesser. Her besøger over en kvart million interesserede og over 6000 journalister den ugelange messe i Berlin, der oftest ligger i September.
Recordere.dk deltager på IFA i Berlin, og du kan følge vores dækning af europas største messe for AV-elektronik i vores IFA-sektion.
Annonce:
Forrige artikelHer er Sonos Move
Næste artikelHMD Global lancerer fem nye Nokia-telefoner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.