Forside Produkter Mobil

Samsung: Pas ekstra godt på din Galaxy Fold

-

Det lader til at Samsung gerne vil understrege, at deres foldbare phablet er lidt mere skrøbelig end andre smartphones.

Man skal naturligvis aldrig kaste rundt med sin smartphone eller behandle den som en mursten. Men ifølge en ny video fra Samsung skal den meget omtalte Galaxy Fold behandles med lidt ekstra forsigtighed.

Annonce:

Videoen forklarer, hvordan brugerne bedst passer på den foldbare smartphone, der nu er lanceret i Sydkorea og kommer til Europas største lande i næste måned (Der stadig ingen officiel lanceringsdato for Danmark, men du kan skrive dig op til bestilling af Fold på Samsungs danske hjemmeside).

Hvis du er en af dem, der har mod på at lægge flere end 15.000 kroner på smartphonen med det innovative foldedesign, skal du forberede dig på at opgive den støv- og vand-modstandsdygtighed, du måske er vant til fra andre smartphones.

Som Samsung gør opmærksom på i videoen har selve ”rygraden” – altså hængslet – et særligt design, der er inspireret af finmekanikken i klassiske urmekanismer. Af samme grund skal dette holdes fri for vand og støv. Ikke nogen IP-certificering der.

Hold Fold væk fra kreditkortene

Videoen gør også klart opmærksom på, at brugerne ikke behøver at købe en ekstra beskyttelsesfilm til skærmen, og at denne er beskyttet med en indbygget film i forvejen. Det er også en måde at fortæller brugerne på, at de ikke skal fjerne overfladefilmen, sådan som visse anmeldere gjorde og dermed ødelagde deres eksemplarer af Fold, hvilket forsinkede smartphonens lancering i flere måneder.

I den forbindelse siger Samsung imidlertid også, at man skal bruge ”a light touch”, når man interagerer med skærmen. Samtidig vises en finger, der glider ned over skærmen, så det må formodes at betyde, at Samsung anbefaler, at man ikke prikker for hårdt på skærmen i frustration, når f.eks. et spil ikke lige går som man regner med.

Endelig advarer Samsung også mod at lade telefonen kommer i nærheden af plastikkort med magnetstribe, uanset om der er tale om kredit- eller adgangskort. Der sidder nemlig nogle stærke magneter på telefonens kant, der holder den lukket sammen i sammenfoldet tilstand, og disse kan påvirke kortene.

I samme åndedrag viser Samsung, at det nok er en god idé at holde telefonen væk fra nøgler og mønter – formentlig for at beskytte telefonen mod ridser osv. Som Samsung slutter af med at skrive, så fortjener en så unik telefon at blive behandlet som noget særligt.

Det er ikke bare en henvisning til at den skal omgås med større forsigtighed end andre telefoner, men også til den ’Premier Service’-tjeneste, som Samsung tilbyder Galaxy Fold-køberne. Man må gå ud fra, at denne også lanceres i Danmark, men det finder vi ud af med sikkerhed, når Fold lander officielt på dansk jord.

Annonce:
Forrige artikelmereRadio: Ny app samler alle 80+ danske radiokanaler, også på Sonos
Næste artikelEfter YouSee konflikt: Sporten tilbage på Dplay
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.