Forside Indhold og distribution Musik

Spotify klar med to nye personlige spillelister

-

Hver måned falder de fleste danskere for et eller flere musiknumre, som bliver sat på repeat på vej til arbejde, når der skal gøres rent, eller når der købes ind. De fleste af os kender det. Men kan du huske, hvilket nummer du hørte på repeat for tre måneder siden – eller måske bare sidste måned?

Det vil Spotify nu hjælpe dig med. Musiktjenesten lancerer to nye, skræddersyede spillelister, som giver dig mulighed for at lytte til dine favoritter fra tidligere måneder. Spotify ved nemlig, præcis hvad du har at lytte til. Med de to nye lister vil musiktjenesten gøre det nemmere at genopdage og afspille alle de sange, du har lyttet til på repeat.

Spillelisten ’On Repeat’ indeholder alle de sange, du har spillet minimum to gange i løbet af den seneste måned, mens spillelisten ’Repeat Rewind’ giver dig alle dine favoritter fra de seneste tre måneder. De to lister kan altså med et enkelt tryk på play-knappen bringe dig tilbage i tiden.

Annonce:

De to spillelister er tilgængelige for alle Spotify-brugere i dag.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.