Forside Indhold og distribution Film

YouSee-kunder først med streaming af premierefilm fra Nordisk Film

-
Nordisk Film i Valby (Foto: Egmont)

YouSee og Nordisk Film har indgået en ny aftale så premierefilm kan streames først af YouSee-kunder

En ny aftale mellem Nordisk Film og YouSee betyder, at nogle af de største danske film fremover vil nå bredt ud til danskerne via YouSee. Dermed kan YouSee’s kunder – som de første – streame de mange premierefilm, som Nordisk Film bringer til markedet.

Aftalen omfatter bl.a. Marco-effekten, den kommende filmatisering i Jussi Adler-Olsens populære Afdeling Q-univers.

Annonce:

“Både i biografen og hjemme i stuen ser danskerne i stor stil danske film, og i år har en film som Ternet Ninja slået alle rekorder. Med over en million danske husstande som kunder ved vi, at dansk indhold er vigtigt for danskerne”, fortæller Christian Morgan, mediedirektør i YouSee, og fortsætter:

“Derfor vil vi gerne investere i dansk film, som er inde i en fantastisk udvikling lige nu. Den nye aftale med Nordisk Film giver vores kunder mulighed for – som de første – at streame en række store danske premierefilm, samtidig med at vi vil have tv-premiere på fremtidige danske film på Xee”. 

Samarbejdet med YouSee sender flere penge ind i den den danske filmbranche, og det vækker begejstring hos Nordisk Film.

“Det er en stærk aftale og et solidt samarbejde med YouSee, vi nu indgår. YouSee når med sine tv- og streamingtjenester ud til hele Danmark, og aftalen betyder, at der sikres vigtige indtægter til dansk film og de mange kreative filmfolk og producenter, som kæmper for at give danskerne de største og mest gribende historier”, fortæller Kenneth Wiberg, der er direktør i Nordisk Film Distribution.

Aftalen giver også YouSee-kunderne adgang til premierefilm fra filmstudiet Lionsgate og Steven Spielbergs Amblin Entertainment. Det giver bl.a. adgang til film som Bios (med Tom Hanks), Knives Out (med Daniel Craig), Chaos Walking (med Mads Mikkelsen) og 1917.

Den nye aftale mellem YouSee og Nordisk Film begynder fra årsskiftet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.