Forside Nyheder

YouSee: TV 2 Play og Sport X i bland selv og Charlie i grundpakken

-

Fra det nye år kan YouSee-kunder vælge streamingtjenesten TV 2 Play og tv-kanalen TV 2 Sport X som en del af bland selv.

YouSee bland selv får fra nytår to nye produkter på hylden. Det er streamingtjenesten TV 2 Play og den nye sportskanal TV 2 Sport X.

Annonce:

“Vores kunder sætter stor pris på at kunne vælge streamingtjenester som en del af deres tv-pakke. Derfor er vi glade for, at vi nu får mulighed for at tilbyde dem TV 2 PLAY – en af danskernes foretrukne streamingtjenester – i Bland Selv”, fortæller Christian Morgan, mediedirektør i YouSee, og fortsætter:

“Samtidig er vi spændte på at følge TV 2s nye sportskanal, TV 2 SPORT X, som vi ligeledes lancerer i Bland Selv. Vi har i mange år haft et godt samarbejde med TV 2, og med den nye aftale sikrer vi både større valgfrihed og endnu mere dansk indhold til YouSee’s kunder – og det ved vi, at de i høj grad efterspørger”.

TV 2 SPORT X viser bl.a. spansk og italiensk fodbold, ATP- og Wimbledon-tennis samt NBA-basketball.

TV 2 forventer at den nye aftale giver endnu flere adgang til at streame via TV 2 Play.

“Med dette strategiske partnerskab sikrer vi både den vigtige digitale vækst på TV 2 PLAY, samtidig med at aftalen spiller glimrende sammen med vores ønske om at sikre en fortsat høj udbredelse af TV 2s kanaler i den traditionelle tv-distribution”, fortæller Flemming Rasmussen, der er viceadministrerende direktør på TV 2.

Som led i den nye aftale rykker TV 2 CHARLIE ind i grundpakken hos YouSee. Her erstatter den Kanal 5.

Ændringerne gælder fra 1. januar 2020.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.