Forside Nyheder

Danmarks billigste tv-pakke mister TV 2 og sænker prisen

-

TV-distributøren More TV har ikke længere distribution af TV 2 fra det nye år

More TV, der har slået sig op på at have ‘Danmarks billigste TV-pakke’, kan fra næste år bryste sig af at have en endnu billigere TV-pakke.

Annonce:

TV-distributøren mister nemlig TV 2 fra den nye år, og den ændring betyder at de sænker prisen fra i dag 59 kr/måned til 49 kr/måned. Ændringen sker per 1/1 2020.

Istedet henviser More TV til at man kan abonnere på ‘TV 2’-kanalen via streamingtjenesten TV 2 Play. En tjeneste der også kan køre på tv-boksen fra More TV, da det er en ‘Android TV’-boks. TV 2 koster 49 kr/måned via TV 2 Play, så det bringer den samlede pris op på 98 kr/måned.

Ifølge digitalt.tv der havde More TV nået 300 kunder i september måned i år. Det er et stykke vej fra de 1.000 kunder som selskabet tidligere har fortalt er deres ‘break even’ – altså der hvor forretningen begynder at generere et overskud.

Da DR samtidig lukker tre tv-kanaler per 1/1 2020, så forsvinder der i alt 4 kanaler fra More TV fra næste år.

For at komme igang med at se More TV skal man først investere i deres tv-boks til kr. 708,- (engangsbeløb inklusiv levering).

 

More TV kanaler i 2019

 

More TV kanaler i 2020

 

Annonce:
Forrige artikelKulturministeren vil have rene linjer om DAB-udbud
Næste artikelSpotify trækker fra Apple Music
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.