Forside Indhold og distribution Film

Disney+ lokker med billige 3-års abonnementer

-

Disney+ lokker nu med 3 års abonnement til en lav månedlig ydelse.

Streamingtjenesten Disney+, der lige nu kører gratis betatest i Holland, lanceres officielt i de første lande d. 12. november. Det er, udover Holland, USA og Canada.

Annonce:

Disney+, der ventes til Danmark i det nye år, vil ved premieren have adgang til film fra Marvel Cinematic Universe (MCU), mens Marvel-filmene fra filmstudierne Universal (The Incredible Hulk) og Sonys Spider-Man-film, samt Captain Marvel’ og ‘Avengers: Endgame’ må undværes, Til gengæld vil hele Star Wars universet inkl. de første 8 film være tilgængelig. Disneys egne titler kommer med efterhånden som de får rettighederne hjem i egen fold.

 

3 års abonnement

Prisen er lavere end hos konkurrenten Netflix. Blot 6,99 euro, eller herhjemme 59 kr/måned.

Men nu ser det ud til at Disney+ også kører med særlige åbningstilbud. Lav en lang binding, og få det endnu billigere. Det skriver Engadget.

For $170 kan amerikanerne købe tjenesten for 3 år. Det er et begrænset tilbud, men Disney fortæller ikke hvor lang tid tilbudet kører. Omregnet er det lige under 1.200 kroner for 36 måneder, hvilket svarer til blot 33 kr/måned.

Det giver Disney+ i 3 år for mindre end hvad 1 års Netflix koster i standard-abonnementet, eller 9 måneders Netflix koster i den udgave med 4K UHD. For på Disney+ følger 4K-kvaliteten med uden merpris.

Men så skal pengene også falde ‘up-front’, så dermed sikrer Disney sig at have kunderne med i længere tid, fremfor at de tilmelder og afmelder sig løbende.

 

Se også

Her er indholdet på Disney+ fra dag 1

Disney+ er tyvstartet i første land – med 2 mdr. gratis test

Sådan ser Disney+ ud (nu med video)

 

Annonce:
Forrige artikelMassiv fyringsrunde hos Viasat / NENT
Næste artikelApples AR-briller kan dukke op til foråret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.