Forside Nyheder

Endelig: Boxer Play på vej til Apple TV

-
Boxer Play på vej til Apple TV

Det har taget sin tid, men nu har Boxer overfor Recordere.dk bekræftet at Boxer Play kommer til Apple TV. Men det bliver ikke på denne side af nytår.

I disse tider, hvor hele TV markedet er i opbrud, har danskerne søgt for alternativer til de etablerede TV udbydere, og et af de naturlige valg kunne være Boxer, der længe har forsøgt at undgå at blive fanget i pakker.

Men Boxer Play har ikke en Apple TV app, og det har gjort at endog rigtigt mange har fravalgt Boxer fra deres overvejelser.

Annonce:

Men Recordere.dk har talt med den PR ansvarlige for Boxer Play Josefine Kofoed, og hun fortæller at man er i fuld gang med at udvikle Apple TV appen, og man regner med at den er klar i foråret 2020.

 

 

Som det er lige nu kan man hos Boxer selv sammensætte sin egen pakke, hvor man for 292 kr./md kan vælge 8 kanaler og på den måde sammensætte en pakke, der enten fokuserer på sport eller på andre interesseområder.

Boxer Play kan lige nu kun bruges på PC / Mac / iPad / iPhone og Android enheder, ligesom du har kunne bruge ChromeCast og AirPlay for at se det på den store skærm, men vil nok for mange være mere interessant når Apple TV app’en er klar.

 

Annonce:
Forrige artikelSpotify er klar på Apple TV
Næste artikelSony har valgt lanceringstidspunkt til PS5, og fortæller om den ny controller
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.