Forside Produkter Mobil

Huawei Mate 30 Pro kan komme til Danmark (Galleri)

-
Kamera på Huawei Mate 30

Ved en lille lukket præsentation har Recordere.dk set den nye Huawei Mate 30 Pro, og det er nok den bedste Android telefon du lige nu ikke kan købe.

Huawei Mate 30 Pro er endnu ikke lanceret i Danmark på grund af Huawei’s problemer med Trump’s blokade mod den kinesiske producent.

Huawei Mate 30 Pro kommer med det nye kraftfulde Kirin 990 chipset med Turbo GPU (grafik) og 8GB RAM og enten 128GB – eller 256GB lagerplads.

Annonce:

Telefonen kommer lige nu med Android 10, dog ikke den fra Google, men den open source version der findes, og derfor uden den officielle Google App Store og Google Services.

Kameraet på bagsiden er lige nu topscorer på DXOMARK med en samlet score på hele 121, som lige nu ligger den i toppen af mobile kameraer. Dette dog primært på billeder, da Huawei stadig ikke er i top når det gælder video.

Hele 3 objektiver på forsiden

Huawei kommer med 3 objektiver på forsiden og på bagsiden er der 4. DXOMARK har lavet en lille video, der viser alt om disse.

 

Kan komme til Danmark

Huawei Danmark overvejer stadig om Mate 30 Pro skal komme til Danmark. Hvis den kommer, vil den komme med Huawei’s egen app-store og ikke Google Services. Men der er stadig forhandlinger igang med at løsne restriktionerne for Huawei, så der er en chance for at Huawei igen får lov til at sælge nye modeller med Google Services.

En ting er sikkert, at kommer den til Danmark skal recordere.dk nok teste den så hurtigt som muligt.

Annonce:
Forrige artikelNu kommer YouTube også med en interaktiv film
Næste artikelNogen har downloaded alle udsendelser fra Radio24syv
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.