Forside Produkter Mobil

Mobil top 10 september: Høj efterspørgsel på iPhones

-

Det er Apples tid på året. Der hvor de forskellige iPhone-modeller sælger bedst, både de nye og de gamle.

Salgslisterne fra september 2019 siger iPhone, iPhone og iPhone. Apple dominerer mobilsalget hos både Telia og 3, som er de to vi løbende modtager statistik fra.

Annonce:

Efter handelskrigen, hvor Huawei blev udelukket fra Google-apps og Google Android på nye enheder, der fik Huawei P30 Pro en opblomstring. Den model leveres nemlig fortsat med den komplette pakke.

Med lanceringen af de tre nye iPhone-modeller (iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max) der er Apples samlede salg løftet. Det på trods af at de nye modeller kun har været til salg i de sidste 10 dage af måneden.

 

Markant større efterspørgsel efter nye iPhones i år

3 fortæller at den nye farve midnatsgrøn, som iPhone 11 Pro og Pro Max kan leveres i, er blevet et hit på 11 Pro-modellen. Dette sammen med lillebror iPhone 11 i sort.

“Apples lanceringer er mobilfolkets juleaften. Vi venter i spænding, tæller ned og sidder klar, når det hele går løs. Mange af vores kunder er trofaste Apple-fans, og vi ved, at de følger nysgerrigt med for at vurdere, om de skal slå til på de nye modeller. Og det må man sige, at de har gjort denne gang”, fortæller David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked, og han fortsætter:

“Vi har mærket en markant større efterspørgsel i år sammenlignet med sidste år, og det kan vi uden tvivl takke den imponerende performance og de nye kameraer, designs og farver for”.

Hvis man virkelig vil skille sig ud skal man vælge en iPhone 11 i gul. Det er den farve der sælges færrest af, lyder det fra 3.

 

Mobil top 10 september

Her er top 10 mobilsalg for hhv. Telia og 3. Tallene i parentes angiver sidste måneds placering.

Telia(Tidl.)3(Tidl.)
1Apple iPhone 11(ny)Apple iPhone 11 Pro(ny)
2Apple iPhone XR(1)Apple iPhone 11(ny)
3Apple iPhone 11 Pro(ny)Apple Iphone 11 Pro Max(ny)
4Apple iPhone 8(5)Apple iPhone XR(2)
5Apple iPhone XS(3)Apple iPhone XS(1)
6Huawei P Smart 2019(ny)Apple iPhone 8(4)
7Apple iPhone 11 Pro Max(ny)Apple iPhone 7(3)
8Huawei P30 Pro(2)Huawei P30 Lite(ny)
9Samsung Galaxy S10+(8)Samsung Galaxy S10(10)
10Apple iPhone 7(10)Huawei P30 Pro(5)

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.