Forside Baggrund

Netflix vil slå ned på deling af kodeord

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Netflix vil begynde at begrænse omfanget af deling af kodeord mellem venner og familie, så Netflix mister omsætning. Det fortæller de i en orienteringsvideo til investorer

Chief Product Officer Greg Peters, har i et interview på YouTube fortalt om firmaets kvartalsrapport, der ikke er alt for positiv når det gælder vækst og gæld.

Fremadrettet er det vigtigt at alle husstande har deres egen Netflix-konto, og at man ikke længere vil se mildt på brugere der deler deres adgangskoder med venner og familiemedlemmer uden for husstanden.

Annonce:

 

Tidligere så Netflix stort på brugere der delte deres adgang, men det har nu taget et niveau nu, hvor det skader Netflix forretning, og problemet er også stigende på andre streamingtjenester.

En undersøgelse fra Magid fortæller at helt op til 35 procent af de unge i dag uden skrupler deler deres Netflix, HBO eller andre kodeord med venner og familie.

Vi har tidligere skrevet om at Netflix overvåger mistænksom deling af koder, men ellers ikke havde planer om at agere på det, men nu lader det til at grænsen er ved at være nået for hvornår nok er nok for Netflix.

Hvordan de vil komme problemet til livs har de dog ikke annonceret nogen planer om endnu.

Annonce:
Forrige artikelNye kunder: 3 passerer 1,4 mio. abonnenter
Næste artikelSkjult port fundet i Apple TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.