Forside Produkter Mobil

OnePlus lancerer 7T Pro, med en McLaren Edition

-
OnePlus 7T Pro. Foto: recordere.dk

OnePlus udvider 7T-familien, med OnePlus 7T Pro og OnePlus 7T Pro McLaren Edition

OnePlus præsenterer nu de næste to telefoner i OnePlus 7T-serien. De hedder:

  • OnePlus 7T Pro
  • OnePlus 7T Pro McLaren Edition

“De nye flagskibstelefoner, vi viste frem i dag, er et bevis på, at OnePlus konstant er på jagt efter den ultimative brugeroplevelse”, siger Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus, og han fortsætter:

Annonce:

“OnePlus 7T Pro kombinerer de seneste innovationer med vores signatur-features som 90Hz Fluid Display og et kamerasystem med tre objektiver, der tager ’fast and smooth’ til næste niveau. Derudover har vi endnu en gang slået os sammen med McLaren for at udforske grænserne for en premium-smartphone”.

 

OnePlus 7T Pro (tv) med OnePlus 7T (th). Foto: recordere.dk

 

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren. En software der ifølge OnePlus sætter fart på brugeroplevelsen.

Med forgængeren, OnePlus 7 Pro, introducerede OnePlus sin 90Hz Fluid Display-skærm, og den skærm vender tilbage med OnePlus 7 Pro. Opløsningen er QHD+ med 3120 x 1440 pixels og 516 PPI (pixels per tomme).

 

OnePlus 7T Pro. Foto: recordere.dk

 

OnePlus kamerasoftware, UltraShot, er blevet forbedret, så det nu er muligt at få det bedste ud af både solnedgange, bjerglandskaber og mørke aftener.

 

OnePlus 7T Pro. Foto: recordere.dk

 

OnePlus har tilføjet en ny makro-indstilling, så fotografer med OnePlus kan komme helt tæt på motivet.

LÆS OGSÅ: TEST: OnePlus 7T – Det bliver bare bedre og bedre

Samtidig introducerer OnePlus en hybrid-billedstabilisering, som kombinerer optisk og elektronisk billedstabilisering, hvilket giver skarpere og mere flydende videooptagelser.

 

OnePlus 7T Pro. Foto: recordere.dk

 

Med den nye Qualcomm Snapdragon 855 Plus-processor har OnePlus 7T Pro 15% hurtigere grafikgengivelse og højere processorhastighed, og sammen med den hurtige UFS 3.0-lagerplads, så føles den bare hurtigere, fortæller OnePlus.

 

OnePlus 7T Pro. Foto: recordere.dk

 

På opladersiden kommer telefonen med OnePlus Warp Charge, der kan oplade batteriet til 68% på 30 minutter og opladeteknologien er designet til at sikre at telefonen forbliver afkølet under opladning, også selvom der spilles krævende spil samtidig.

OnePlus 7T McLaren Edition

OnePlus 7T McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design og er en hyldest til den legendariske bilproducents evige jagt på innovation.

“Vi er enormt glade for igen at arbejde sammen med McLaren og bruge det ikoniske bilmærke som inspiration til dette utrolige stykke ingeniørkunst. Denne limited edition-smartphone er en hyldest til begge brands’ jagt på det ypperste, og resultatet er den bedst mulige smartphoneoplevelse”, fortæller Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus.

Den ikoniske papaya-orange farve ses diskret på OnePlus 7T Pro McLaren Edition som en hyldest til McLaren Racing, og de velkendte farver ses da også på McLarens nuværende Formel 1-racere.

 

Coveret på OnePlus 7T Pro McLaren Edition er nøje designet med Alcantara, et sammensat stofmateriale, der resulterer i en blød, subtil følelse i hånden, og som sikrer stor holdbarhed og et fantastisk greb.

Ved låst skærm ses et minimalistisk ur, der er inspireret af McLarens tidløse instrumentbræt. Og ved notifikationer lyser skærmens kurvede kanter op i et blødt papaya-orange skær. Derudover er der unikke ikoner, der kun er tilgængelige på OnePlus 7T Pro McLaren Edition.

Kommer med 256 GB UFS 3.0-lagerplads og 12 GB LPDDR4X RAM og seneste Qualcomm Snapdragon 855 Plus Mobile Platform.

 

Galleri McLaren Edition

 

OxygenOS 10.0

OnePlus 7T-serien kommer med OxygenOS 10.0, OnePlus’ seneste operativsystem, der er baseret på Android 10.

Nye OxygenOS 10-funktioner inkluderer bl.a.:

  • Horizon Light: Der er nu fire Horizon Light-farver at vælge imellem på OnePlus 7T Pro.
  • Tilpasning: Nye tilpasningsmuligheder som fx baggrunde, urtyper og Horizon Light er nu at finde et sted.
  • Skift apps ved landskabsvisning: Skift mellem apps, mens en video kører i horisontal visning, uden at du skal gå tilbage til portrætvisning.

 

Galleri OnePlus 7T Pro

 

Pris og tilgængelighed

  • OnePlus 7T Pro koster kr. 5.699,-
  • OnePlus 7T pro McLaren Edition koster kr. 6.499,-

7T Pro sælges fra 17. oktober mens McLaren-modellen sælges fra 5. november.

 

Annonce:
Forrige artikelHiFi Klubben overtager forhandling af Hegel
Næste artikelFuldkommen førerløs taxi-service begynder ”snart” i USA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.