Forside Nyheder

Opgradér dit gamle Sonos med 30% i rabat

-

Sonos introducerer nu et trade-up program, som giver kunderne mulighed for at opgradere ældre Sonos-produkter og sikre miljøvenligt genbrug.

Sonos introducerer i dag en ordning til eksisterende Sonos-kunder, der ønsker at opgradere sine ældre produkter.

Det betyder, at ejere af Connect, Connect:Amp, ZP80, ZP90, ZP100, ZP120 og første generations Play:5 kan få 30% rabat på et nyt Sonos-produkt for hvert oprindeligt produkt, der udskiftes.

Annonce:

Sonos lavede de originale udgaver af de nævnte højttalere og komponenter for mere end ti år siden, og har sidenhen lanceret opgraderinger af Sonos Amp, Sonos Port og anden generations Play:5 ud samt selvfølgelig nye højttalere som Sonos One, Beam og Move. Disse produkter indeholder ny teknologi med funktioner som f.eks. AirPlay2, stemmestyring, automatisk Trueplay og andre innovationer.

“Sonos’ fokus har altid været at skabe et system af produkter, der giver valgfrihed og kvalitetslyd i årevis. De nyere generationer af Sonos’ højttalere og komponenter kan selvfølgelig fremover opgraderes til mere power og funktionalitet, men i kraft af vores egen innovation og den generelle teknologiudvikling er tiden simpelthen løbet fra nogle af vores allerførste produkter, så de ikke kan opgraderes til f.eks. AipPlay 2 og stemmestyring.” siger Zack Kramer, vicepræsident for retail hos Sonos. “Derfor vil vi gerne tilbyde mulighed for at opgradere til den nyeste og bedste Sonos-oplevelse.”

Kunder med de nævnte produkter kan tilmelde sig Trade Up-rabatten og samtidig finde den bedste måde at sende deres produkt til genbrug på.

Se yderligere information på sonos.com/tradeup.

Annonce:
Forrige artikelHouse of the Dragon: HBO bestiller efterfølger til GOT
Næste artikelTEST: Apple AirPods Pro – Nu med aktiv støjreduktion
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.