Forside Nyheder

Radio 24syv bliver ikke DAB kanal og lukker

-

Radio- og TV nævnet har valgt konsortiet LOUD til den ledige DAB kanal, derved blev der ikke plads til Radio 24syv, der nu må lukke ned og takke af.

Mange havde forventet at Radio 24syv ville vinde den ledige DAB+ frekvens, men det skete ikke.

Det blev i stedet LOUD, der består af en kreds bestående af ni lokalradiostationer, Roskilde Festival, Nationalmuseet, teatret Mungo Park og Danske Studerendes Fællesråd.

Annonce:

Radio 24syv sender frem til 31. oktober, og så er det slut med tale-radio fra det centrale København.

 

“FULDSTÆNDIG GROTESK” siger skuffet direktør.

Radio24syvs afgående direktør, Jørgen Ramskov, er skuffet over, at kanalen har tabt udbuddet om at drive DAB-radio i fire år.

“Det er fuldstændig grotesk at være vidne til, men sådan er det”, siger han til Ritzau.

Formand Caroline Heide-Jørgensen, Radio- og tv-nævnet, siger:

”Radio- og tv-nævnet har vurderet ansøgningerne ud fra tre evalueringskriterier: Kvaliteten og realismen i plan for driften, buddet på det samlede tilskud og indholdet i de beskrevne programplaner. Når vi sammenholder de tre ansøgninger set i forhold til de tre kriterier, så er det Nævnets vurdering og beslutning, at Kulturradio Danmark A/S med radiokanalen LOUD har indsendt den ansøgning, som bedst lever op til de kriterier, der er opstillet i udbudsmaterialet. Det har været en klar afgørelse, idet Kulturradio Danmark A/S har fået en samlet score på 6,65, hvilket er 1,55 bedre end den næstbedste. Jeg vil gerne understrege, at der ligger et grundigt arbejde bag evalueringerne af de tre ansøgninger, hvor vi har konkluderet, at Kulturradio Danmark A/S har præsenteret Radio- og tv-nævnet for den bedste løsning i forhold til at drive den nye DAB-radiokanal.”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.